03.04.2022 | Felleskjøpet

Programleder Kjersti Bergesen og hennes team reiser til en familie bestående av 5 familiemedlemmer og en hund. I dag er hagen flat og pukkbelagt med svaberglignende fjell på sidene. Familien drømmer om en lun hage med flere soner som har plass til alle. Designer Janne Narvestad tar oppdraget sammen med gjengen fra Tid for hage.

Før: En pukkbelagt hage

Hagen fremfor huset er flat, pukkbelagt og fremstår uferdig.Hagen har en fantastisk utsikt og svaberg lignende fjell, så her var det masse potensiale.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 22-før.jpg

Etter: En strandhage

Designer Janne ønsket å skape en strandhage med en egen liten strand og ulike soner med nydelig beplanting til glede for både mennesker og innsekter. Janne brenner for bærekraft og pollinerende innsekter og dette setter preg på hagen.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 2.jpg

Opp ved huset bygges det en pergola, en sittegruppe, et utekjøkken og en himmelseng. Hagen prydes med grønne planter og bievennlige blomster i krukker og bed. Svabergene blir renset for mose og den legges inn naturlige vannelementer. Grunnen dekkes med gress av lyng og blomstert, elvestein og betongheller.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 2-fire.jpg

Nede mot sjøen lages det til en liten strand bestående av deilig lys sand og betongheller. 

1130x800-Tid for hage-2022-episode 2-2.jpg

Felleskjøpet er stolt sponsor av Tid for hage. Hver uke kan du finne produktene som er brukt i programmet i en ny artikkel. Se episodene her.

Tilbake til Tid for hage hovedside