30.04.2022 | Felleskjøpet

Teamet fra Tid for hage besøker denne gangen en familie med tre små barn som bor ved sjøen. Familien ønsker seg en hage de kan bruke, som er trygg og som er gøy for både små og store. En hage som rett og slett skiller seg ut fra andre hager. Designer Malin Persson får jobben med å trylle frem en leken hage.

Før: En grønn flekk

Hagen var en stor grønn flekk uten planter, det var ikke tilrettelagt for aktiviterer for barna, men den har en fantastisk utsikt. Familien elsker å være ute og ønsket seg derfor en hage for hele familien, et sted å ha gjester og å nyte utsikten, og en plass hvor barna kan leke.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 5-før.jpg

Etter: Hagen ved sjøen

Designer Malin ønsket å trylle frem en leken hage som inviterte alle i familien. Hagen har fått en bris av Ibiza, gjort på en nordisk måte. En stilful hage med plass til lek, sosialt samvær og avslapning. I front bygget teamet opp et sitteområde omringet av opphøyde kasser med forskjellige planter, også spiselige. Her skal barna kunne plukke selv. Området er dekket med elvestein, som ser flott ut og er deilig å gå på.

1130x800 -Tid for hage-2022-episode 5-todelt.jpg

I tillegg til et deilige loungeområde laget teamet en liten strandflekk. Her kan barna leke og foreldrene slappe av. Langs gjerde mor sjøen ble det laget et bølgebed med frodige grønne planter.

1130x800- Tid for hage-2022-episode 5- firedelt.jpg

Felleskjøpet er stolt samarbeidsparnter av Tid for hage. Hver uke kan du finne produktene som er brukt i programmet i en ny artikkel. Se episodene her.

Tilbake til Tid for hage hovedside
Finn ditt nærmeste hagesenter