Maskin og redskap

Maskin og redskap

Motorsag

Ved kjøp av motorsag er det viktig å velge motorsag for ditt behov. Å velge motorsag er ikke enkelt. Valget avhenger av hva du skal bruke sagen til og hvor ofte. I vårt sortiment finnes motorsager for alle oppgaver, fra den minste kompaktsagen til den aller sterkeste proffsagen.

Markedets beste motorsager kommer fra Stihl, som tilvirket sin første motorsag allerede i 1926 og er verdens mest kjøpte motorsagsmerke. Stihl tilbyr et omfattende konsept av kompromissløse kvalitetsprodukter for bevisste fagfolk og krevende forbrukere som ønsker litt bedre. 

Leter du etter motorsag med avansert teknologi, høy ytelse og sikkerhet, men enkel å bruke? Da finner du gode motorsager til gode priser i Felleskjøpets sortiment. Vi har både store og små motorsager, elektrisk drevet, bensindrevet, batteridrevet.

Batteridrevet motorsag

En batteridrevet motorsag passer til deg som huseier med mindre behov. Der du må ta hensyn til naboer, miljøer eller utslipp som bensindamp. En batteridrevet sag er stillegående og trådløs. Den er også lettere i vekt sammenlignet med for eksempel bensinsagen. Den er også mere miljøvennlig. Brukstiden er selvfølgelig kortere enn både bensin og elektriske sager, men for de fleste huseiere er det mer enn nok til prosjekter rundt hjem og hage. I vårt sortiment er det batteridrevne motorsager fra Stihl av høyeste kvalitet med lang levetid og sterke batterier.

Elektrisk motorsag

En elektriske motorsag er fin hvis du vil slippe støy og avgasser. Den er også miljøvennlig og egner seg for bruk i nærheten av ditt hjem eller på et begrenset område med tilgang til strømuttak. Fordelene med elektriske sager er mange og bruksområdet strekker seg fra vedkapping til krevende oppgaver på byggeplassen. Alle Stihl sine modeller har høy komfort og sikkerhet med bl.a. kjedebremsen QuickStop Super.

Bensindrevet motorsag

De bensindrevne motorsagene er egnet både for hjem og fritid samt skogbruk og profesjonell bruk. For de av dere som leter etter en ekte profesjonell motorsag som takler alt fra trehogst, kvisting og kapping, har lang brukstid og stor kraft, er en bensindrevet motorsag det rette valget. Dette er maskiner som er spesialutviklet for ekstreme belastninger og som overbeviser med kraft, lav vekt og høy arbeidskomfort.

Riktig montering av kjede og sverd på motorsag

Har du alle bestanddeler for motorsagen? Da kan du begynne å sette den sammen. Sørg alltid for å bruke vernehansker når situasjonen tilsier det, som når du er i kontakt med sagkjeden.

Følg vår steg-for steg guide her.

 

Felleskjøpet sikkerhetsgaranti

Felleskjøpet Agri er vi alltid opptatt av sikkerhet og ved bruk av motorsag er sikkerheten ekstra viktig. Derfor tilbyr vi en sikkerhetsgaranti som gjelder for alle som kjøper motorsag i våre butikker.

Les om vår sikkerhetsgaranti her

 

Verneklær og verneutstyr

Ved bruk av motorsag er det viktig å ha riktig verneklær og utstyr. Man må kunne stole på verneklærne sine, og det skal samtidig være behagelig å ha på og tåle slitasje fra arbeid og vær. Bruk av beskyttende sko er grunnlaget for trygt arbeid. Skoene bør ha stålhette og verneinnlegg.

Man bør også tenke på hørselen, øynene, ansiktet og hodet. Hørselvernet beskytter mot sterk lyd og visiret mot fliser, gress, o.l. Hjelmen beskytter hodet mot f.eks. grener som faller ned og vernebrillene mot sprut, fliser, o.l.

Med riktig utstyr kan du redusere risikoen for ulykker og skader. Se vårt utvalg av verneklær og utstyr.

 

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere