1130x400-toppbanner-Appetitt-katt.jpg

Appetitt - Norskprodusert fôr til din katt

Nytt utseende - den samme gode smaken

Høsten 2022 ruller vi ut nye Appetittsekker i våre butikker og nettbutikk. Nytt utseende i 100% resirkulerbar emballasje, forbedret oppskrift, men samme gode smaken.

Hvorfor velge Appetitt?

Appetitt ønsker at alle katter skal få mest mulig ut av hvert øyeblikk, hver dag, hele livet. Sunn ernæring gir langvarige helsefordeler, og kosthold er avgjørende for et langt og friskt hundeliv. Appetitt tilbyr et bredt utvalg fôr, tilpasset til nettopp ditt kjæledyr. Fôret er laget med hovedsakelig norske råvarer, av høy kvalitet og er beriket av norsk natur!

Utviklet og produsert i Norge

Merkevaren Appetitt er et resultat av lang erfaring innen fôrproduksjon, forskning, og produktutvikling med basis i internasjonale normer og anbefalinger. Vi har et stort nettverk av veterinærer, oppdrettere, og forskningsinstitusjoner som bidrar med økt kompetanse og innsikt, slik at vi kan utvikle og produsere det aller beste for din hund.

Appetitt produseres i Norge, på en fabrikk ved fjorden i Vaksdal, like utenfor Bergen. Den korte veien fra produksjon til butikk sikrer din hund ferskt fôr med høy smakelighet, hver gang du handler.

Appetitt-bestselgere til katt

Tips og råd

5 tips for å velge riktig kattemat
Derfor bør du gi omega-3 til hunden og katten din
Katten har lang levetid - slik sørger du for et godt katteliv
Derfor skal du gi katten våtfôr i sommer
Visste du at du ved å skanne QR-koden på baksiden av fôrsekken kan finne mer informasjon om Appetitt og næringsinnholdet i fôret?
280x260-QR-kode.jpg

Betalingspartnere