Førermiljø i særklasse

John Deere byr på førermiljø i særklasse og en komfort som er vanskelig å konkurrere mot.

Her kan du lese om skreddersøm, førermiljø, setekomfort, arbeidsbelysning, CommandPro kjørespak og kameraløsninger til din John Deere traktor.

Omfattende skreddersøm

Både traktoren i seg selv, og hvordan du vil betjene den kan tilpasses deg og dine behov. Din traktor er en umiddelbar forlengelse av deg uten overganger. Hold øye med alt og kontroller det med uanstrengt presisjon. Få, om noen konkurrenter kan tilby en tilsvarende valgfrihet.

r2g010234_LSC.jpg

Full oversikt over arbeidet

Stort førermiljø med inntil 330 graders sikt, to fullverdige dører og vinduer som strekker seg langt ned er noe av det førerhytta i John Deere traktorene byr på. Her for du optimal komfort, romslighet og sikt. 

1350x775-6m-cab1.jpg

Setekomfort

Mekanisk sete som sikrer at du sitter behaglig i når du oppholder deg mange timer i førerhuset. 

1130x750-6M_08.jpg

La det bli lys

Med god belysning gjør John Deere natt til dag, i alle fall innenfor traktorens nærområder. Allerede i 2012 lanserte John Deere 360 graders arbeidsbelysning, og denne er tilgjengelig blant annet på alle 6R-modellene.

1130x420-presisjonsjordbruk.jpg

John Deere CommandPro kjørespak

Kjørespaken er originalutviklet av John Deere, og har fått en unik ergonomi. Utførelsen gjør at den ligger naturlig godt i hånda og er enkel å bruke.

CommandPro har to hovedfunksjonaliteter:

  1. Betjening av transmisjonen
  2. Bruk av programmerbare kjøre- og arbeidsfunksjoner på traktor og redskap.

CommandPro er tilpasset John Deeres trinnløse AutoPower-girkasse og støtter ISOBUS-funksjonalitet ved for eksempel redskapsstyring. Med CommandPro styrer du alle transmisjonsvalg med kjørespaken. Farten økes og senkes også med kjørespaken. Se videoene for nærmere beskrivelse av de mange funksjonene!

Unik kameraløsning til John Deere

Felleskjøpet har i samarbeid med Dometic og R-tek utviklet egne kabler som gjør at du enkelt kan koble ett eller to kameraer til original skjerm i John Deere – helt selv! Med litt hjelp fra våre verksteder kan du også montere opptil 4 kameraer.

Kameraene kan festes på alt av front- og bakmontert redskap. Dette gir deg bedre sikt foran på lasteapparat, over redskapstilkoblingen, bak hengeren, i potetmaskin og ikke minst inne i dyretransporten!

Passer det på min John Deere traktor?

Kameraoppsettene kan monteres i alle John Deere 6R fT4, 7R fT4 og 8R fT4 (Final Tier 4). For montering av kamera nummer 1 eller 1+2 er det nødvendig med kamerakontakt på høyre sidekonsoll.

Kamerakontakten er vanligvis installert på disse modellene fra fabrikk (se bilde under), men vi kan også ettermontere denne dersom den mangler. Kamera nummer 3 og 4 (skjult montering) kan monteres alene eller sammen med 1 og 2, kun på 10’’ Gen 4 4600 skjerm.

 

Kom i gang!

Alt du trenger er å velge hvor mange kamera du ønsker, kabel inn til original skjerm og eventuelt forlengerkabel fra kamera inn til hytte. Dometic har et stort utvalg kameraer som leveres med 20 m ledning. Ved montering av flere kameraer kan du om ønskelig velge ulike kameramodeller, vel vitende om at du får sylskarpe og høyoppløselige bilder!

Kamera for selvmontering:

For hver av disse oppsettene trenger du ett eller to kamera og en kabel til originalskjermen. Alle kamera leveres med 20 m ledning.

Trenger du en kortere kameraledning kan du kjøpe Dometic kabel for ryggekamera 5m eller Dometic kabel for ryggekamera 10m. (eller se kabel for ryggekamera lenger ned på siden).

Kamera med tilbehør

3 eller 4 kameraer

Denne monteringen krever fagkompetanse og tilbys kun gjennom våre verksteder. Finn ut hvilke og hvor mange kamera du ønsker, hvor de skal monteres, og kontakt ditt lokale verksted for pris på et ferdig montert kameraoppsett!

Ekstra kabel til kamera?

Trenger du en kortere kameraledning enn den på 20 m som følger med alle Dometic kamera? Velg den kabelen som passer deg best!

Agrofil - for deg som er interessert i stortraktor

CommandPro Auto vs. custom-modus

CommandPro Downhill Drive

CommandPro ISOBUS-funksjoner

CommandPro funksjoner og innstillinger

CommandPro PTO Remote

Betalingspartnere