0

«Nothing runs like a deere»

Hvorfor velge John Deere?

John Deere legger store ressurser i å utvikle innovative og bærekraftige produkter og løsninger som skal bidra til å sikre deg best mulig økonomi og en effektiv drift som blant annet skal bidra til det økte behovet for matproduksjon i fremtiden. Gode grunner til å velge John Deere finner du her: 

Ønsker du mer informasjon om maskin og redskap?

Ring 72 50 50 50 - Tastevalg 4 Mandag - fredag: 08:00 - 16:00. Lørdag/ søndag: Stengt
Send en henvendelse om maskin her!

Merkenavnet John Deere produseres av den amerikanske traktorprodusenten Deere & Company, et av de fire eldste selskapene i USA. Eventyret startet med smed og oppfinner John Deere helt tilbake i 1837. I tillegg til traktor produserer John Deere skurtreskere, rundballepresser og snittere. Konsernet har også egne divisjoner for anleggsmaskiner, plenklippere, skogsmaskiner og maskiner for grøntpleie innen hage-, park- og golfsektoren. I Norge er John Deere representert gjennom 49 utsalgssteder fordelt på kun to forhandlere; Felleskjøpet Agri (FKA) og Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA).

Kvalitet i over 100 år

John Deere gjorde sin entré med landbrukstraktor i mars 1918, gjennom oppkjøpet av selskapet Waterloo Gasonline Engine. 2018 var derfor John Deere traktorens år, med markering av 100 år med grønne og gule traktorer. Historen startet med "Waterloo Boy", og har utviklet seg til det som i dag er avansert teknologi. John Deere har produsert innovasjon innen landbruksmaskiner, og hjulpet sine kunder med å produsere mat til verdens befolkning. I de siste 100 årene har John Deere traktorer vært maskinene som best portretterer landbruket produktivitet. 

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?