0

John Deere traktorene fyller 100 år

John Deere gjorde sin entré med landbrukstraktor i mars 1918, gjennom oppkjøpet av selskapet Waterloo Gasonline Engine. 2018 er derfor traktorens år, med markering av 100 år med grønne og gule traktorer. Historen startet med "Waterloo Boy", og har utviklet seg til det som i dag er avansert teknologi. John Deere har produsert innovasjon innen landbruksmaskiner, og hjulpet sine kunder med å produsere mat til verdens befolkning. I de siste 100 årene har John Deere traktorer vært maskinene som best portretterer landbruket produktivitet. 

Velg John Deere produkttype for landbruk

Velg John Deere produkttype for park og anlegg

Derfor valgte vi John Deere og Felleskjøpet! av Oddrun Karlstad Derfor valgte vi John Deere og Felleskjøpet!

For Nils Kyrkjedelen og Olav Andres Ådnegard er tillit, service og behovstilpasning de tre viktigste faktorene de ser etter for valg av ny traktor. Dette fant de hos Felleskjøpet og John Deere. ... Les mer

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om en John Deere traktor? Ring 72 50 50 50 - Tastevalg 4
Kontakt maskinavdelingen

Merkenavnet John Deere produseres av den amerikanske traktorprodusenten Deere & Company, et av de fire eldste selskapene i USA. Eventyret startet med smed og oppfinner John Deere helt tilbake i 1837. I tillegg til traktor produserer John Deere skurtreskere, gressutstyr, såmaskiner, rundballepresser og snittere. Konsernet har også egne divisjoner for anleggsmaskiner, plenklippere, skogsmaskiner og maskiner for grøntpleie innen hage-, park- og golfsektoren. I Norge er John Deere representert gjennom 49 utsalgssteder fordelt på kun to forhandlere; Felleskjøpet Agri (FKA) og Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA).