Test hundefôr i tre måneder

Med Felleskjøpets tilvenningsgaranti på tørrfôr til hund, kan du la hunden din prøve Labb eller Appetitt tørrfôr i tre måneder. Dette betyr at hunden kan få venne seg til et nytt fôr, og du som eier kan observere hvordan hunden liker og reagerer på det nye fôret. Hvis du og hunden etter denne perioden ikke er helt fornøyd, får du pengene tilbake uten diskusjoner.

Hva må du huske på ved kjøp av hundefôr

Garantien gjelder fra dagen du kjøpte fôret, så husk å ta vare på kvittering på kjøpt fôr. Denne må du også ta med om du kommer tilbake. 

Hundefôr fra Felleskjøpet

Labb har siden lanseringen i 1996 blitt markedsleder i Norge på tørrfôr til hund. Fôret har blitt kåret til "Best i test" flere ganger.

Appetitt er et grain free-fôr hvor sammensetningen av energi, protein, fett, mineraler og vitaminer i de ulike fôrtypene er optimalisert, og dekker ulike behov hos forskjellige hundestørrelser. Med Appetitt får du alltid et fôr tilpasset din hund.

Vår kunnskap er din trygghet

I over 100 år har Felleskjøpet utviklet seg til en betydelig aktør innen fôr- og næringsmiddelindustri i Norge. Utvikling og produksjon av kjæledyrfôr er et naturlig og viktig satsningsområde med stort fokus. Vår lidenskap skal være din trygghet, og det er svært viktig for oss at både hunden og du blir fornøyd med hundefôret.