01.07.2019 | Felleskjøpet

I tillegg får du service-påminnelser som hjelper deg med å vedlikeholde lasteren og maksimere lasterens livslengde.

Vei lasten

Med hjelp av Q-companion kommer du alltid til å laste riktig vekt og antall av ditt materiale. Systemet er utviklet og testet for å hantere ball-, ensilasje-, sekk- og pallegaffel-håndtering.

Q-companion veier din last under et naturlig løft, og du kan velge om du vil lagre vektene manuelt eller la det hånteres automatisk av systemet. Systemet er dessuten lett å bruke og inkluderer en guidet installasjonsprosedyre med et intuitivt brukergrensesnitt som hjelper deg å oppnå fantastisk nøyaktighet. Spar verdifull tid ved å vite hva din last veier, i samme øyeblikk som du løfter den. 

 q-companion monitor

Redskapsposisjon

Du har full kontroll med Q-companions redskapsposisjons-visere,som viser redskapets høyde og vinkelposisjon. 

Dette er spesielt nyttig når du jobber med rundballesyd, pallegafler eller andre redskap der det er vanskelig å se spissen fra førerhuset. Dessuten finnes det en lastekapasitetsmåler som bidrar til at lasteren ikke overbelastes og at maskinen alltid holdes stabil.  

Statusdisplayet gjør også lasteren mer behagelig og egonomisk, som minimerer risikoen for arbeidsrelaterte skader og slitasje. 

Med app

Med Bluetooth®-teknikk kan du enkelt eksportere veieresultatet fra  Q-companions display til en tjeneste som du kan åpne via PC, nettbrett eller smartphone.

Last ned appen gratis på App Store og Google Play! 

Se video og lær deg mer om appen og hvordan den fungerer her: Se video

Redskapshåndtering

Du kan lagre opptil 30 ulike redskap på din Q-companion. Vi anbefaler at du navngir dem korrekt for enkleste håndtering og bruk av dataene. Redskapen kan kalibreras for veining, posisjonsvisning eller begge deler – du bestemmer!

Husk bare å endre redskap på din Q-companion når du fysisk bytter redskap på lasteren.

Servicepåminnelse

Med hjelp av servicepåminnelser i Q-companion® unngår du risikoen for driftsstans og forsømt produksjon, slipper unødige reperasjoner og maksimerer levetden for lasteren. To individuelle indikatorer for vedlikehold signaliserer når det er på tide med smøring eller kontroll av bolter med hjelp av en smart beregning av vedlikeholdsbehov med hensyn til lasterens faktiske bruk.