Ålø Norge

Ålø er Norges største importør og leverandør av frontlaster og frontlasterredskap til traktor. Ålø Norge AS sitt merkenavn er Quicke, (tidligere også Trima) og Ålø`s redskapsmerke Original Implements. Mange rundt om i Norges land er nok mer kjent med navn som: Ålø laster, Ålø skuff eller Ålø klype.

.

 

 

Full kontroll med Q-companion av Felleskjøpet Full kontroll med Q-companion

Det unike førerassistentssystemet fra Quicke gir deg full kontroll over ditt daglige lasterarbeide. Q-companion er en lastveiningsfunksjon som veier lasten når du løfter, og et statusdisplay der du har full kontroll over redskapets posisjon og belastning. ... Les merOm Ålø 

Gründeren av Ålø het Karl-Ragnar Åström, og var en smart entreprenør fra Sverige som ble lei av å håndtere høy og gjødsel for hånd. Han begynte søken etter løsninger som kunne øke produktiviteten. Hans løsning skulle vise seg å bli den første frontlasteren i Sverige. I sin tur ledet dette til at Quicke ble født; verdens første kjørbare frontlaster.

Ledende leverandør i verden

Siden 1949 har Ålø funnet opp og forbedret kunsten å produsere frontlastere. I dag holder de til i Umeå, og innen bransjen for landbruksmaskiner er Ålø en av verdens ledende leverandører. Ålø utvikler og produserer frontlastere under varemerkene Quicke (tidligere også Trima), samt tilhørende redskap under varemerket Original Implements. De er bestemt på å lage den absolutt beste frontlasteren noensinne. Alt, ned til minste detalj, utføres med et mål å gjøre bruken av maskinen mer effektiv. Gjennom overlegen kvalitet, banebrytende innovasjon og digitalisert fremtid automatiseres jobber som ellers ville kostet mye i både tid og penger for bøndene. 

Felleskjøpet har vært forhandler for Ålø og deres produkter siden de startet med eksport tidlig på 50-tallet og er i dag deres eldste forhandler på eksportmarkedet.

Ålø Original Implements: 

Her finnes et stort sortiment av alle typer redskaper for frontlaster og lastemaskiner. Mange av redskapene har typebetegnelser som er forbundet med spesielle egenskaper og innebygd kvalitet som:

  • Flexigrip™: Skånsom og effektiv håndtering av rundballer, både liggende og stående baller.
  • Flexibal: Tre redskaper i ett. En av Norges mest solgte hydrauliske rundballeredskap.
  • Unigrip™: Uslåelig håndtering av plastede stor- og rundballer. 
  • Silocut: Allsidig og pålitelig blokkuttager med utbyttbare kniver.
  • Quadrogrip™: Markedets beste redskap for håndtering av plastede stor- og rundballer.

Les mer Ålø på Quicke sin nettside.

Felleskjøpet hjelper deg i den travleste tida!

Betalingspartnere