0

Bli kvitt sommerens store plager: Mygg og knott

Hva gjør du når mygg- og knott-marerittet setter inn for fullt, og det blir nærmest ulidelig å sitte ute på varme sommerkvelder? Da bør du vurdere å anskaffe en Mosquito Magnet myggfelle, som kan fjerne opptil 10.000 mygg i døgnet. Myggmaskiner, myggfangere og myggfeller; kjært barn har mange navn. Uansett vil en slik maskin bidra til å redusere sommeren myggproblem betraktelig. Patentert teknologi gjør at Mosquito Magnet myggfellen blåser ut lokkemiddel og Co2, samtidig som fellen suger inn og fanger insektene.

For ekstra beskyttelse for uteplass og innendørs er myggspiraler, insektsnett og insektsgardiner en ekstra beskyttelse. Bruk netting foran viduer, inngangsdør og døren til terassen eller balkongen om myggen trekker inn. 

Myggspray, myggmelk, myggservietter, mygg-roll on er alltid greit å ha på lager, og ta på seg før man går ut i hagen, i skogen eller ferdes i områder med mye mygg. 

Bli kvitt mygg og knott med myggfelle av Felleskjøpet Bli kvitt mygg og knott med myggfelle

Mygg og knott kan ødelegge hyggelige sommerkvelder. Mosquito Magnet myggfeller fanger opp til 10 000 mygg i døgnet. Nyt en nærmest myggfri sommer på hytta, i hagen og på terrassen. ... Les mer

Insektjagere og insektgardiner

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?