Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Mygg

Mygg

Mygg kan ødelegge hyggelige sommerkvelder ute. Hos oss på Felleskjøpet finner du alt du trenger for en myggfri hverdag. Vi har et stort utvalg av produkter for deg som ønsker å unngå mygg uansett hvor små eller store problemer du har. Velg mellom elektriske myggfeller, myggjager fra Thermacell, myggmiddel og myggnett, kjøp direkte her på Felleskjøpet.no

Les også våre tips:
Bli kvitt mygg og knott
Slik får du en myggfri sommer

Mosquito Elektrisk myggfelle – myggfanger

Myggfellen lokker til seg og fanger mygg og knott. Kort fortalt sprer den en fargeløs og luktfri strøm av karbondioksid, altså det naturlige stoffet vi mennesker utånder, samt en etterligning av aromaen fra menneskets hud. Dette tiltrekker seg mygg, knott og andre blodsugende insekter.

Når insektene kommer nærme nok maskinen suges de inn i et filter, som på en støvsuger. Ved å fange hunninsekter – det er nemlig kun hunnen som suger blod – sørger Mosquito maskinene for å begrense klekkingen, og dermed redusere bestanden innenfor et definert område.

Thermacelle mini myggjager

En Thermacell myggjager avviser mygg ved å skape en mygg-og knottfri sone. Dette gjør den ved å frigjøre Allethrin, som er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter.

Myggspray og myggmiddel

Med myggspray og myggmiddel har du effektiv og jevn beskyttelse mot mygg, enten du sitter stille eller er på farten. Vi har også myggspiral, kløstopp og myggservietter.

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere