Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Gassgrill

Gassgrill

Når du ikke har tid eller lyst til å vente på at grillen skal tenne eller blir varm er gassgrill den perfekte løsningen! En gassgrill blir fort varm og er enkel å betjene. Mens enkelte foretrekker den gode, gamle kullgrillen, er gassgriller blitt et velkjent syn på nordmenns terrasser og hager de siste årene.

Hvorfor velge gassgrill

Det er både fordeler og ulemper ved å velge en gassgrill fremfor en kullgrill og vice versa. Gassgrillen varmes opp via gass fremfor kull. Fra du har slått på gassen og trykket på tenn-knappen på grillen, går det mellom 5 og 10 minutter, før grillen er klar. Til sammenligning kan det ta opp mot 30 minutter før grillkullene er klar til grill i en kullgrill. Grillen varer lenge og du trenger kun skifte ut gassflaske når det går tomt. Vi har også gass- propanflasker i våre lokale butikker.

Les også våre grilltips

Les også vårt råd: sikker bruk av gass.

Her få du fem smarte grilltips.

Grillen gjør pizzaen ekstra sprø.

I tillegg har vi alt annet utstyr du trenger for å gjøre grillkvelden perfekt. Vi har grillkull, tennvæske, tennbriketter og matlagingsutstyr som grillrister, pizzabrett, kyllingholdere, steketermometer, grillspyd og mye mere. Vi tilbyr også stekeheller og panner, og grilltrekk.

 

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Fant ingen produkter

Betalingspartnere