Fôringsutstyr

Grovfôr

DeLaval grovfôrmiksere er hjertet i et automatisk foringssystem, og dette er miksere tilpasset med mikserskruer utviklet i Norge for mer utfordrende grovfôr enn i resten av verden. Mikser sammen med DeLaval bandforing er en meget god kombinasjon som sørger for utforing i grupper. Rustfritt stål i beholder viser seg å øke levetiden betraktelig på miksere.

TKS FeedProcessor er en norskutviklet og norskprodusert blander/kutter som er tilpasset våre besetningsstørrelser. Her er det også rustfri bunn som øker levetiden. I tillegg så kan TKS levere miksere fra Kuhn for stasjonære anlegg.

TKS har også bandforing, de velkjente K2 kutterne stasjonære som takhengte og golvvogn. TKS EasyFeed med kraftfôrtildeling er også en godt gjennomprøvd og solgt løsning i inn- og utland for distribusjon av grovfôr og kraftfor.

Produkter grovfôr

Se flere produkter

Fôring

DeLaval kalveforingsautomater med hygieneboks drikkestasjon har med seg fine funksjoner med utvendig og innvendig smokkvask samt selvlæringsfunksjoner for kalven. Disse sparer røkter for manuelt arbeide, og det gir full kontroll over formengder og total oversikt over kalver. Her finnes et sortiment i tillegg for pulvertilskudd og kraftfortildeling, og automatene kan kobles opp mot DelPro besetningsstyringprogram og eller app-styring.

DeLaval kraftforstasjon med eller uten bakport finnes i alle melkerobotfjøsene vi selger. Bakporter finnes både i manuell og pneumatisk styrt utgaver. Kraftforstasjonene kan ha flere kraftforslag samt både faste og flytende tilsetninger kan tildeles på individ-nivå

Produkter til fôring

Se flere produkter

Betalingspartnere