Sampo treskere

Pioneer på kundetilpasset produktutvikling! Selskapet er globalt kjent for høykvalitetsprodukter av skogsmaskiner og skurtreskere. Maskinene er solide og vedlikeholdsvennlige.

Optimal service og vedlikehold av din Sampo tresker

I samarbeid med oss i Felleskjøpet har Sampo-Rosenlew det beste service – og reservedelstilbudet i Norge. I innhøstingssesongen er Sampo-Rosenlew tilgjengelig 7 dager i uken og kan levere deler til vårt hovedlager alle dager. Reservedeler blir levert fra Sampo-Rosenlew sitt lager og direkte til vårt hovedlager. De lagerfører nærmere 30 000 artikler på sitt lager, og hver uke leveres det ut ca. 8500 varelinjer. Til alle nye maskiner legges det her opp et start – og beredskapslager i samråd med produsenten. Ved å bruke originale reservedeler og autorisert Felleskjøpet service, kan du være sikker på å motta den beste og mest kompetente servicen som er tilgjengelig.

Treskere fra Sampo

Aktuelt om Sampo og Felleskjøpet

Leietresker i bratta
Ser fram til første Sampo-sesong
Renhold og oppfølging viktig for Sampo-valget

Sampo-Rosenlew Comia C20 2Roto-hybrid

Sampo treskere i Norge

Sampo Rosenlew Ltd har sine røtter i Pori, Finland. Fabrikken ligger midt i hjertet av byen, på samme plass i 150 år. Familiebedriften Oy W.Rosenlew AB ble grunnlagt i 1853, og har i hele sin tid vært fokusert på industriell produksjon. Sampo Rosenlew Ltd ble grunnlagt i 1991. I dag er selskapet globalt kjent for høykvalitetsproduktene skogsmaskiner og skurtreskere.

Sampo sin hjemmeside: https://www.sampo-rosenlew.fi/onepage-no/

Felleskjøpet hjelper deg i den travleste tida!

Deler

Vi tilbyr et stort utvalg av deler og tilbehør

Service og verksted

Vi gir service fra hjertet og teknisk support 24/7

Betalingspartnere