0

Etter lang tids utvikling er den nydesignede utkastertuten til Tokvam snøfresmodellene 256THS Flex, 256THS Big og 255HSV klar.

  • Tuten er nå avrundet for bedre snøsamling
  • Tuten er vid nok til at Tokvam fortsatt er best i markedet på vanskelig snø
  • Tut-klaffen er meget kraftig og presist bygget. Dette gir både lang levetid og presis styring av snøstrålen. Alle bolter i rustfritt materiale.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut skjemaet for å bli kontaktet. Felter merket * må fylles ut.
Jeg ønsker å bli kontaktet...
Nyheter fra Tokvam for en enklere vinter av Felleskjøpet Nyheter fra Tokvam for en enklere vinter

Høsten 2017 kom Tokvam med to nyheter for å gjøre vinteren enda enklere: SMA800, en prisgunstig 800 liter selvlastende strømaskin, og 255HSV V-fres for proffene. ... Les mer

Tokvam gjør vinter enkelt

Tokvam AS er en norsk, familieeid industribedrift med en historie som strekker seg tilbake til 1958. Bedriften startet som bygdesmie, og har gjennom årene blitt en kjent kvalitetsleverandør av snøfreser og sand- og saltspredere. Etter hvert har produksjon av snøploger også blitt en viktig del av virksomheten. I dag er Tokvam AS en høyteknologisk produksjonsbedrift, med egne produkter og en sterk merkevare i bransjen. Bedriftens kjernevirksomhet er salg, utvikling og produksjon av redskap for veivedlikehold.

Kjerneverdiene for Tokvam er kvalitet, enkelhet, effektivitet og fleksibilitet. De har som mål å utvikle egen virksomhet, utfordre sine konkurrenter og begeistre kundene. 

Blir totalleverandør av veivedlikehold - året rundt

I 60 år har snøfreserprodusent Tokvam AS gjort vinteren enklere. Nå har Tokvam satt seg som mål å gjøre veivedlikehold lett året rundt, og de blir derfor totalleverandør av veivedlikehold. Tokvam lover samme premium funksjonalitet, kvalitet og service på hele produktprteføljen som kunden er vant til fra Tokvams andre produkter.

Sommersatsingen rettes både mot traktor og hjullastersegmentet. Først ute i ny produktportefølje innen sommervedlikehold er en frontmontert kost med innebygget flytsystem som følger underlaget automatisk (FK) til bruk på traktorer, hjullaster og andre spesialmaskiner. Den er uten oppsamler og designet spesielt til å brukes i høye hastigheter.