Produkter til veivedlikehold

Artikler og fagstoff om Tokvam

Tøffe forhold på Norges tak
Maskindemo på Hamar
Strøing av vinterveier
Mer kostnadseffektiv snøfresing med Tokvam
Tokvam - Vinterens konge
Klar for vinterens veivedlikehold med nyheter fra Tokvam
Tokvam gjør jobben
Tokvam gir full gass på utvikling

Tokvam videoer

 

OM TOKVAM

Tokvam gjør livet enkelt

Tokvam AS er en norsk, familieeid industribedrift med en historie som strekker seg tilbake til 1958. Bedriften startet som bygdesmie, og har gjennom årene blitt en kjent kvalitetsleverandør av snøfreser og sand- og saltspredere. Etter hvert har produksjon av snøploger også blitt en viktig del av virksomheten. I dag er Tokvam AS en høyteknologisk produksjonsbedrift, med egne produkter og en sterk merkevare i bransjen. Bedriftens kjernevirksomhet er salg, utvikling og produksjon av redskap for veivedlikehold.

Kjerneverdiene for Tokvam er kvalitet, enkelhet, effektivitet og fleksibilitet. De har som mål å utvikle egen virksomhet, utfordre sine konkurrenter og begeistre kundene. 

Blir totalleverandør av veivedlikehold året rundt

I 60 år har snøfreserprodusent Tokvam AS gjort vinteren enklere. Nå har Tokvam satt seg som mål å gjøre veivedlikehold lett året rundt, og de blir derfor totalleverandør av veivedlikehold. Tokvam lover samme premium funksjonalitet, kvalitet og service på hele produktprteføljen som kunden er vant til fra Tokvams andre produkter.

Sommersatsingen rettes både mot traktor og hjullastersegmentet. Først ute i ny produktportefølje innen sommervedlikehold er en frontmontert kost med innebygget flytsystem som følger underlaget automatisk (FK) til bruk på traktorer, hjullaster og andre spesialmaskiner. Den er uten oppsamler og designet spesielt til å brukes i høye hastigheter.

 

Betalingspartnere