Agroteknikk

Tilbakeblikk på Agroteknikk 2021

Agroteknikk er landbrukets største og viktigste møteplass.

Velkommen til vår stand

Agroteknikk er først og fremst en maskinmesse. På standen vår vil du finne blant annet traktorer, treskere, rundballepresser, såmaskiner, slåmaskiner og melkeroboter. Vi vet at resultatene blir best hvis teknikk og agronomi går hånd i hånd, derfor har vi også med oss våre fagfolk innen både plantekultur og kraftfôr. Vi i Felleskjøpet ønsker å presentere oss i full bredde, og vi vil koble agronomien opp mot maskinene. På den måten håper vi å kunne vise en helhet i det vi har å tilby våre kunder. Derfor har vi med oss våre fagfolk innen både plantekultur og kraftfôr. I tillegg vil vi på plantekultur ha gode messetilbud på desinfeksjonsmidler til husdyrrom, og på Selontra skadedyrbekjempingspreparat.

«Heia Grovfôr» er et konsept vi har jobbet med en stund, og fått mange gode tilbakemeldinger på. På Agroteknikk kan du møte våre fremste ressurser innen grovfôr, planlegging og håndtering av det med sterk fokus på volum, kvalitet og lønnsomhet.

Vi serverer kaffe og boller på standen, og sørg også for at du rekker et besøk innom vår messebutikk.

 

Dette og mye mer finner du på vår stand

Gras- og kornproduksjon

For gras- og kornproduksjon stiller vi som vanlig med et bredt utvalg av produkter, og vi får også i år besøk av representanter fra våre største leverandører. På vår stand vil du få muligheten til å møte våre flinke fagfolk fra Agrofil-sendingene og «Heia grovfôr» og stille de spørsmål. Det har blant annet vært stor interesse for grovfôr i år, og vi tar med oss NIR-måleren som kan måle kvaliteten på ditt grovfôr. Vi gleder oss til å presentere John Deere finsnitter og snakke om grovfôrkvalitet.

John Deere

Vi har avsatt et stort område til å vise frem John Deere, og vi er så heldige å kunne vise John Deere 7350R som nylig ble kåret som vinneren av «Tractor of the year», samt John Deere 6120M som ble kåret til vinner av klassen «Best utility». John Deere 6120M er til nå i år markedets mest solgte traktor. Den kan du komme å se nærmere på. Vi stiller med et bredt utvalg av traktorer, så her er det noe å finne for alle behov. På standen vår vil du også kunne møte kunder som kan fortelle om sine erfaringer med tresker, snitter og rundballepresse. Innen vei og anlegg er vi glade for å ha med oss sterke merkevarer som Tokvam og Tor-hengeren, Cat-maskiner mm.

Ettermarked

På Ettermarked vil vi og ha med gode kvalitetsleverandører som blant annet CEMO, Walterscheid, Kamled og Krefting. Vi har med oss Reservedelstelefonen som gledelig vil hjelpe deg med å sette opp bestilling med levering til din lokale Felleskjøpet avdeling, slik at du får med deg de gode messetilbudene hjem uten problemer. Vi skal også fylle opp messebutikken med blant annet John Deere Fan Shop-varer, ispigger fra BestGrip, batterier og ladere fra Exide og alt du behøver av Autoglym produkter. Felleskjøpet har alltid hatt et sterkt og godt ettermarked. I år kan du glede deg til en nylansering. Ta turen til vår stand, så skal vi vise deg hva det er!

I-mek

På i-mek stiller vi med et sterk lag. Som vanlig viser vi frem en DeLaval melkerobot. I år setter vi opp en VMS 310 RePro melkerobot. FKA Bygg er et konsept vi er stolte av, og dette vil vi snakke mer om på vår stand. Rokkedal og Skov er to solide leverandører vi representerer, og varmegjenvinning i fjørfehus fra Rokkedal, og ventilasjonsstyringer til fjør og svin fra Skov har vi satt av god plass til på vår stand. På ventilasjon har vi og med Bruvik på vår stand. Skandia Elevator med vektregistrering av korn i elevator, og aktuelt utstyr for plantørker samt satstørking og omrøre-siloer gleder vi oss virkelig til å vise frem. Tar vi med oss ny sikker fôrhekk til sau fra Tegle, og Aco Funki Multistraw strøanlegg og vårfôring til svin, så har vi nevnt det meste.

Aktuelle artikler

Lanserer modulfjøs for det framtidsretta bruket
Styrker kompetansen - lanserer Agridekk
John Deere 7R350 er "Årets traktor 2022"
Jorulf er John Deeres testpilot på Kvikne
Lykkelig som mindre
Slåttekar i stor, grønn hjort
Får knapt fullrost rundballepressa etter 12.000 rundballer
Skifta ut rundballene med snitta gras
Effektiv våronn med beltetraktor
Fra melkestall til fleksibel ettermiddag
Mer melk og økt fruktbarhet
Rimelig ombygging fra bås til robot
Ny motivasjon med nytt grisehus
Felleskjøpet tilbyr enklere grovfôranalyser

Aktuelle produkter

John Deere T560i tresker i aksjon

Betalingspartnere