25.09.2023 | Jon Ivar Mælen, produktsjef

Det er flere grunner til at DeLaval er på salgstoppen, og er du en av dem som vurderer å investere i melkerobot, er det flere grunner til å vurdere melkerobot fra DeLaval og Felleskjøpet.

Hvorfor velge DeLaval VMS V300 melkerobot?

  • Raskest og med størst kapasitet
  • Laget av bare rustfrie materialer
  • Best til å sette på utfordrende jur
  • Lengst levetid
  • Best på alle typer kutrafikk
  • Laveste energiforbruk
  • Dyktig og bredt serviceapparat
  • Lavt kjemikaliebruk

Det er ingen tilfeldighet at DeLaval VMS melkerobot er soleklar markedsleder i Norge!

Unike løsninger

DeLaval leverer den eneste melkeroboten som kan kombineres med alle systemer for kutrafikk; slik som fri, styrt, FeedFirst og MilkFirst.

Teknisk så er DeLaval VMS V300 melkerobot unik med sin robotarm som takler de mest utfordrende jur. I tillegg har den virkelig fjerdedelsmelking og ved utskilling av unormal melk sender den melka dit den skal på en hygienisk og god måte. Program for rengjøring tilpasses hver enkelt gård, og det er enkel og sikker tilgang til kua hvis en vil ha manuelt påsett.

Program for enkel styring

Management- programmet som styrer melkeroboten og tilbehøret heter DelPro. Det styrer alt du trenger i fremtiden til din melkerobot. Kommunikasjon med Tine er selvsagt, og en kommuniserer enkelt i systemet via nettbrett, smart-telefon og PC. Ved behov og etter eget ønske, kan brukere enkelt gi tilganger til flere samarbeidspartnere som for eksempel veterinærer og foringsrådgivere.

DeLaval V310 RePro oppgradering

DeLaval RePro er en unik dyrevelferdsløsning med et systemverktøy for reproduksjon. Alle V300 melkeroboter kan oppgraderes til dette systemet. Her får du full kontroll over reproduksjonen. Her får du svar på: Begynner kua en ny syklus etter kalving? Er kua brunstig? Har kua cyster? Er kua drektig? Eller har hun kua hatt en tidlig abort?

Les mer om DeLaval VMS300 og VMS 310 melkeroboter her: Melkerobot og melkeutstyr

720x368 DeLaval V310 RePro.jpg

Tilleggsutstyr

Det finnes mye tilleggsutstyr til DeLaval VMS melkeroboter. Online celletallsregner (OCC), er en nøyaktig prøvetakings-enhet som gir deg helt nøyaktige celletall per individ. Meget tidlig varsling for dine kyr gir deg total kontroll og gode muligheter for å iverksette tiltak tidlig. Det finnes også BCS Holdvurderingskamera – noe som det er flere hundre av i bruk her til lands sammen med VMS melkeroboter. Steam, klauvsåyling og mange andre saker som kundene ønsker kan også leveres.

Planleggingsråd

Når du skal gjennomføre en byggeprosess er det viktig å planlegge godt. Vi anbefaler derfor at du kontakter en av våre selgere som kan guide deg på veien.

Det finnes mye spennende informasjon for de som ønsker å vite mer om melkerobot, så ønsker du å lese mer og få enda mer detaljert informasjon, så får du hjelp av dem.

Når du kjøper en DeLaval VMS melkerobot så følger det med oppstartsrådgivning fra Tine, og så har du et bakapparat med montører, serviceapparat og vakttelefoner som vil hjelpe deg.

image3hsgi.png