24.04.2022 | Felleskjøpet

Kjersti og teamet tar denne gangen turen til en familie som ønsker å sette hagen tilbake til noe av det som en gang var. Bak en gedigen hekk fra veien ligger det et gammelt hus. Hagen var en gang en vakker engelsk inspirert hage. Nå er den bare kjedelig. Designer Yvonne Breen tar jobben med å finne tilbake til opprinnelsen. 

Før: En kjedelig hage

Hagen som en gang var vakker og engelsk inspirert fremstår nå som kjedelig, uferdig og lite frodig. Muren er i veien for solen og peisen kan ikke brukes.Familien ønsker seg et område hvor de kan sitte og en hage fylt med planter.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 4-før.jpg

Etter: En engelsk inspirert hage 

Designer Yvonne elsker å gi nytt liv til gamle hager. Muren som skjermet for sol og peisen som ikke kunne brukes ble fjernet. En del av hagen ble senket ned og her får familien et helt nytt sitteområde. En ny sti ble etablert og hagen plantet med hekker og frodige bed.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 4.jpg

Stien ble fylt med elvestein, som både ser pent ut og er behagelig å gå på. I enden av stien fikk familien en port inn til hagen. Det gamle sitteområde er nå åpent med utsikt ut i hagen.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 4-4delt.jpg

Nå har familien en plass å spise og et sted for avslapning, omgitt av nydelige planter.

1130x800-Tid for hage-2022-episode 4-todelt.jpg

Felleskjøpet er stolt sponsor av Tid for hage. Hver uke kan du finne produktene som er brukt i programmet i en ny artikkel. Se episodene her.

Tilbake til Tid for hage hovedside