Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Gresstrimmer

Det hjelper ikke med en fin plen om gresset rundt trær, steiner, blomsterbed, lave gresskanter og andre områder i hagen vokser ut av kontroll. En gresstrimmer fikser jobben for deg. I vårt sortiment finner du trimmere til alle behov I vårt utvalg finner du kraftige og pålitelige trimmere til forskjellige bruksområder, alt etter hva du har behov for. Vi hjelper deg med å finne den modellen som passer best til akkurat dine behov.

Gresstrimmere fra Stihl og Ryobi

Trimmere finnes i ulike størrelser med ulike type kniver og tråder. I vårt utvalg finner du kraftige og pålitelige trimmere til forskjellige bruksområder, alt etter hva du har behov for. Velg mellom forskjellige effektnivåer på batteri, elektrisk eller bensinmotor. Vi har kjente merker som Stihl og Ryobi.

Batteridrevet gresstrimmer

En batteridrevet trimmer er det mest moderne alternativet. Hvis lavt støynivå er viktig for deg, er dette et godt valg. Med våre stillegående, lette, balanserte, brukervennlige og batteridrevne gresstrimmere vil du få selv de mest krevende oppgaver gjort. Det har aldri vært et bedre utvalg av kvalitetsmaskiner på batterisiden, og fordelene med trådløst arbeid er mange. Med batteri behøver du ikke å bekymre deg for å ødelegge ledningen eller lure på om du har stikkontakter nærme nok. Med Ryobi One + -modellen, for eksempel, kan du spare penger ved å bruke de samme batteriene som på de andre verktøyene i serien. 

Bensindrevet gresstrimmer

Til middels store eller store hager som ligger et stykke fra hus og stikkontakter, passer en bensindrevet gresstrimmer godt. Med en bensindrevet gresstrimmer behøver du ikke tenke på verken ledninger eller batterilading. En gresstrimmer som går på bensin, har lang brukstid og er så kraftig at den passer til tyngre ryddearbeid.

Elektrisk gresstrimmer

Elektriske gresstrimmere er den vanligste typen trimmer. De passer godt hvis du har mindre eller mellomstor hage som ligger relativt nær huset. Siden du trenger en stikkontakt i nærheten, passer elektriske gresstrimmere til litt mindre områder. En elektrisk gresstrimmer har lang brukstid og behøver ikke batterilading eller påfyll av drivstoff. Dessuten har den lav vekt og er enkel både å oppbevare og transportere.

HUSK
Når du arbeider med gresstrimmere, er det viktig at du er beskyttet og sikret med riktig utstyr og tilbehør. Husk derfor å kjøpe følgende:

Trimmertråd
Arbeidshansker
Verneklær
Hørselvern

Uansett hvilke behov du har finner du en passende gresstrimmer hos oss. Vi leverer i alle prisklasser og tilbyr også et stort utvalg av ekstrautstyr og slitedeler.

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere