Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Hekksaks

Hos oss i Felleskjøpet tilbyr vi hekksakser som passer bra til vedlikehold av alle typer hekker. Vi tilbyr både elektriske-, batteridrevne- og bensindrevne hekksakser. Vi har modeller med teleskop / forlengerskaft. Dette er svært praktisk når du ønsker å unngå bruk av stige. 

Våre ansatte i butikk står klare til å hjelpe deg med en hekksaks anbefaling om du trenger hjelp. De kan også fortelle deg hvordan du på best mulig måte kan gjennomføre vedlikehold av hekksaks.  

Elektriske hekksakser

Flere av de elektriske maskinene har håndtak som på et øyeblikk kan justeres i forskjellige posisjoner. Dette gjør at klippingen, både vertikalt og horisontalt, blir mer komfortabel. De kraftigste maskinene takler kvister med tykke kvister.

Batteridrevne hekksakser

De batteridrevne hekksaksene er meget praktiske ved at de ikke har ledning. De passer også veldig bra til steder uten tilgang på strøm. Batteripakkene som benyttes oppfyller profesjonelle krav til skjæreeffekt. Plages du av støy kan en hekksaks drevet av batterier være det perfekte valget, da flere av saksene kan benyttes uten hørselvern. 

Bensindrevne hekksakser 

En bensindreven hekksaks er full av kraft og er et praktisk arbeidsverktøy når man ikke har tilgang til strøm. En bensindreven hekksaks egner seg spesielt godt til tettvoksende og lange hekker. 

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere