Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Løvblåser og løvsuger

Med en løvblåser eller løvsuger sparer du både tid og energi når bladene begynner å falle og en ny sesong er på terskelen. Løvblåseren hjelper deg så du får det ryddig og fint i hagen, foran garasjen eller ved inngangspartiet.

Hvis du lar bladene falle og forbli i et tykt lag på plenen, kan det i verste fall føre til muggangrep. I oppkjørselen kan bladene bli glatte og det blir fare for at du eller noen andre vil skli. Med en løvblåser fjerner du løvet før det går for langt.

Du trenger ikke å gjøre hagen helt fri for blader. Et tynt lag blad på gresset isolerer mot kulde og tiltrekker meitemark som er bra for jorda. Du kan også legge blader rundt hekker, busker og trær for å beskytte dem om vinteren. 

Bensin- elektrisk eller batteridrevet

Du kan velge mellom bensindrevet, elektrisk og batteridrevet løvblåser, avhengig av ditt behov og hvor stort område som skal ryddes. Hvis du har store områder som skal ryddes, er en ryggfestet eller elektrisk løvblåser et godt valg, mens en bensindrevet løvblåser gir større kraft når du skal fjerne grovere smuss.

En kombinert løvblåser og løvsuger suger opp, maler opp og finfordeler løvet på en effektiv måte. Elektriske løvblåsere med kombinert blåse- og sugeaggregat er stillegående og passer derfor godt i tettbebygde områder. De blåser sammen og maler opp gresset eller løvet.

Løvblåser fra Stihl og Ryobi

Felleskjøpets sortiment inneholder de beste løvblåserne og løvsugerne på markedet fra sterke merker som Stihl og Ryobi. Vi tilbyr både håndbårne og bakbårne modeller som kan brukes både som løvsuger og løvblåser.

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere