0
Maskin og redskapMaskin og redskap

John Deere T-serie

T-SERIEN - EFFEKTIV SOM ALDRI FØR: John Deere T-serien treskere har markedets største aktive utskillelsesareal, med opptil 15% høyere yteevne enn forgjengeren. T-serien hjelper deg med å spare verdifull tid, selv ved tømning. En unik egenskap for denne klassen er korntanken med en kapasitet på 11.000 liter, som kan tømmes på rekordtid; opptil 125 l/sek. Tømmesneglen med stor diameter og lave hastigheter gir en særlig skånsom behandling av kornet. Bruk mer tid på å høste, og mindre tid på at kjøre mellom jordene: Med ProDrive automatisk transmisjon kan den nye T-serie kjøre raskere.

John Deere T-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har henholdsvis 5 og 6 ristere.

Serien består av 4 modeller:
• T550
• T560
• T660
• T670

To av modellene er 5 risters maskiner, og to modeller er 6 risters maskiner. Disse maskinene er nyutviklede modeller med markedets største kapasitet av ristertreskere. Dette bygger på at de nye modellene har hele 3,3 eller 4,0 m2 (5 eller 6 ristere) aktivt utskillingsareal.

Alle utgavene i T-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverket.

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Merker

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?