Her finner du traktorer i kompakte størrelser, som likevel er sterke nok til å klare de tøffeste oppgavene. Til klassen kompakttraktorer regnes traktorer opp til 66 hk. De mindre og lette traktorene fra John Deere har blitt designet med tanke på brukervennlighet, komfort og kvalitet. Her leverer vi meget allsidige løsninger som gjør det mulig å bruke traktoren hele året. Med en John Deere kompakttraktor og tilhørende utstyr kan du utføre hundrevis av oppgaver, og løse enhver utfordring med profesjonell standard.

Den kompakte størrelsen gjør at man lett kan manøvrere seg rundt i trange omgivelser med traktoren, både innendørs i et garasjeanlegg eller ute i parkområder med mange hindringer. Her finner man også lette traktorer som er snille mot gress og andre underlag.

Skapt til Europa

Hver eneste kompakttraktor som forlater John Deere-fabrikken i Augusta med kurs for Europa, er tvers gjennom europeisk: Fra muttere og bolter til eurostandard og sikkerhetsadvarsler. Alle kompakttraktorer utstyres med teknologien som er riktig for området maskinen skal til. Du er dermed sikret å kunne jobbe sikkert og problemfritt helt fra starten.