0

Hvorfor velge kombi-/såmaskin fra Tume?

Kostnadseffektiv

Tume kombi-/såmaskiners smarte og gjennomtenkte løsninger gir høyeffektive maskiner som sparer både tid og drivstoff under den intensive så-perioden.

Maskinenes lave trekkraftbehov gir deg muligheten til å bruke en mindre traktor, og dermed skånes jordstruktur og man får en rask og jamn oppspiring av grøden.

Totalt gir en kombi-/såmaskin fra Tume bedre totaløkonomi med mer penger igjen i lommeboka.

 

Et trygt valg

Tume har produsert kombisåmaskiner i mer enn 45 år, og har dermed lang erfaring når det kommer til teknikk for kombisåmaskiner. Med en ny, ung og kundefokusert produksjon legges nå mer ressurser på økt brukervennlighet og driftssikkerhet, samt lavere driftskostnader til fordel for deg som kunde.

Innen et nytt produkt eller komponent slippes ut på markedet gjennomføres praktiske driftstester gjennom flere år, ofte i områder der maskinen brukes over flere tusen hektar pr. sesong. Dette gir deg en stor trygghet når du velger å investere i en Tume såmaskin.

 

 

 

Kundenærhet

Tume markedsføres i Norge via en sterk og omfattende salgsorganisasjon i Felleskjøpet AGRI. Det betyr at du alltid har nærhet til god backup om du skulle behøve reservedeler eller teknisk support.

I 2015 inngikk Tume og Felleskjøpet en ny avtale om salg av såmaskiner. Tumes maskiner er vel ansett i Norge. I tillegg til å selge nye maskiner, tilbyr Felleskjøpet service til alle kunder som har kjøpt disse fantastiske maskinene gjennom årene.

Felleskjøpet har i en årrekke vært markedsleder på såmaskiner i Norge. Med Tume tilbake i sortimentet kan Felleskjøpet tilby det beste og bredeste utvalget av såmaskiner. Tume såmaskiner dekker et viktig segment i det norske markedet, og har et bredt modellspekter tilpasset den norske bondens behov.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt din salgskonsulent i Felleskjøpet 

Kontakt Tume: Patrik Jungarå, tlf +35 8400610027.