16.03.2020 | Felleskjøpet

Både små og store kan bli rastløse når dagene tilbringes hjemme, isolert fra venner, familie og kolleger. Finn på noe med hele familien samlet i hjemmet eller hagen. Så blir dagene litt mindre utfordrende for alle.

Lek og spill i hagen

Mange steder rundt om i landet er snøen borte og man kan begynne å fornemme en viss følelse av vår. Sett opp lekestativet, sandkassen eller trampolinen i hagen, og ta det i bruk. Eller hva med å finne frem gode gammeldagse utespill som crocket, frisbee og ringspill. Morsomme aktiviteter for hele familien!

Se vårt utvalg av uteleker.

Innendørs dyrking

Dyrking innendørs er både enkelt og gøy! Det er en samlende aktivitet for hele familien, og så er det jo ekstra gøy å spise noe som man selv har dyrket frem. Hydroponisk dyrkning er noe vi i Felleskjøpet kan anbefale, det krever lite utstyr og er enkelt å komme i gang med.

Les mer om hydroponisk dyrkning her.

Bålpanne - det perfekte utekjøkken

Bålpanne er utrolig koselig og et fint samlingspunkt. Men det er også et fantastisk utekjøkken. Hva med å servere lunsjen ute på bålpannen? Test ut nye oppskrifter og la hele familien ta del. Pizza på bålpanne er en slager hos barna! Hva med å poppe popcorn? Eller lage vafler? Her er mulighetene mange.

Les mer om oppskrifter på bålpannemat her.

Klargjør hagen og uteplassen

Hva med en familiedugnad? Gjør hagen og uteplassen klar for våren! Her er det nok å ta av, rak løv og klargjør plenen, beskjær busker og trær, vask uteplassen og hagemøblene. 

Her følger noen artikler som forteller deg hvordan du skal gå frem for å få uteområdet vårklart:

Gjør uteplassen klar for sesongen.

Vekk hagen til liv.

Vask av hagemøbler.

Tid for beskjæring av trær og busker.

Vårvasken

Det er kanskje ikke det mest spennende eller det som frister mest, men nå er det viktigere enn noen gang med godt renhold og god hygiene. Så hvorfor ikke sette i gang med vårvasken og la alle i familien delta? Og så god samvittighet man har etterpå! 

Sjekk vårt utvalg på rengjøringsmidler