Hva er hydroponisk dyrkning?

Hydroponisk dyrking betyr å dyrke i et system uten jord, nemlig rett i vann. Så lenge plantene får dekket sitt behov for lys, varme, vann og næring, vokser de like godt i vann som i jord.

Harvy fra Nelson Garden

Med Harvy har man tatt hydroponisk dyrking et steg lengre!

I den hydroponiske dyrkingsboksen Harvy, vokser plantene i vann som har blitt tilsatt nødvendige næringsstoffer, slik at røttene har ubegrenset tilgang til alt de trenger.

Over vannoverflaten tar små røtter opp oksygen. Du kan dyrke alt fra salat og urter til chili, tomat og andre fruktbærende planter.

Det hele gjøres enkelt med forhåndssådde plugger som plasseres i boksen. Denne boksen tar liten plass og kan plasseres i vinduskarmen, på kjøkkenet eller i en balkongkasse.

Hvem passer hydroponisk dyrkning til?

Hydorponisk dyrking passer for alle! Og spesielt hvis du har liten plass, eller bor slik at det er tungt å bære opp jordsekker og utstyr. Har du har ti minutter til rådighet og tilgang på ferskvann, ja, da har du, stort sett alle forutsetninger for å starte med dyrking. Denne type dyrking gjør det rett og slett enklere å dryke, for alle som ønsker. 

Et tips til slutt

Plasser din Harvey-boks i et lyst vindu og suppler med en LED-lyslist for ekstra lys under årets mørkere tider. 

Prøv ut forskjellige frø og planter for å se hva du liker best. De forhåndsådde pluggene med salat, basilikum og pak choi er trygge å starte med, men dyrkingsgleden blir dessto større når du eksperimenterer.

Lyst å komme i gang med Harvey? Klikk her å se hvor enkelt det gjøres!