Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Hydroponisk dyrking

Hydroponisk dyrking – dyrk uten jord

Hydroponisk dyrking innebærer at man dyrker frem planter uten jord, kun tilført vann, med tilførte næringsstoffer og led-lys for optimal vekst. Hydroponisk dyrking er for deg som liker ferske urter og annet bladgrønt men som ikke har plass tid eller plass til å dyrke. Du slipper tunge jordsekker eller jordsøl på kjøkkenbenken. Dyrk enkelt hjemme, i vinduskarmen, balkongkassen eller på kjøkkenbordet, uten jord, utstyr og og uten krav om forkunnskaper. 

Hydroponisk dyrking – en idé som på ingen måte er ny. Det sies at Babylons hengende hager ble dyrket med denne metoden allerede for over 2000 år siden.

Så enkelt at hvem som helst kan komme i gang! Det enkleste er å kjøpe et komplett hydroponisk startpakke som Harvy, som inneholder alt du trenger. Med den ferdige startpakken Harvy dyrkingskasse er du klar til å starte dyrkingen om 10 minutter!

Hva kan dyrkes

Salat og krydderurter er perfekte for dyrking i vann når de vokser og kan høstes raskt. Også chili, blomster og tomat er egnet for denne typen dyrking.

Fordeler ved kultivering i vannet

  • Du kan dyrke hele året
  • Du trenger bare vann, lys, frø, varme og næring for å komme i gang
  • Plantene vokser raskere og trenger ikke trenger sprøytemidler
  • Dyrkingen går av seg selv, du kan forlate den uten problemer i opptil to uker
  • Det er veldig gøy og det går fort!
  • Du kan enkelt dyrke innendørs selv om du bor i en leilighet
  • Med liten innsats kan du nyte egne dyrkede godsaker hele året

Vi i Felleskjøpet har alt du trenger for å dyrke i vann. Velg blant ferdige startpakker, planteplugger, plantenæring, plantelys og annet utstyr. For de som også er ute etter tradisjonelt dyrkingutstyr, tilbyr vi også minidrivhus, kultiveringsbrett, frøposer, krukker og masser mer. Besøk oss i butikk eller bestill på nettet.

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere