06.09.2017 | Felleskjøpet

Utviklet for norske katter

Norge har vi ca. 750 000 katter, alt fra rasekatter til blandingskatter og huskatter. De fleste katter går ut og inn som de vil – mens andre er stort sett innendørs. Aktivitetsnivå varierer mellom raser og avhengig av alder og livsstadier.

Katter er kresne og nøye på hva de spiser. Derfor har vi utviklet et Super Premium norsk kattematsortiment med meget god smakelighet som dekker det ernæringsmessige behovet til alt fra små kattunger til store rasekatter.

Kattemat basert på forskning og grundige undersøkelser

Vitenskapelig basis

Appetitt Cat er et resultat av egen forskning og produktutvikling med basis i internasjonale normer og anbefalinger. Sortiment og blandinger oppdateres til enhver tid i henhold til ny viten.

Fokus på kvalitet

I Appetitt Cat bruker vi norske råvarer med høy ernæringsmessig kvalitet som vi vet katten har behov for til utvikling, vekst, vedlikehold og for å trives. Råvarer og ferdig kattemat blir stadig testet med hensyn til næringsverdi blant annet ved Universitetet for Miljø og Biovitenskap på Ås.

I tillegg gjennomfører vi jevnlig såkalte «in home tester» - det vil si hjemme hos katteiere og i kattens vanlige omgivelser. Når du velger Appetitt Cat kan du være trygg på at du får kvalitetsmat som utvikles og forbedres i takt med ny viten om kattens behov.

Produsert i Norge

Appetitt Cat kattemat produseres ved Felleskjøpets fabrikk i Vaksdal ved Bergen. Avansert produksjonsteknologi, nøye kvalitetskontroll av råvarer og kort vei fra produksjon til marked gjør at vi kan garantere høy kvalitet og ferskhet på Appetitt Cat.

Norske råvarer

Appetitt Cat består hovedsakelig av norske råvarer, og kylling og laks er de viktigste proteinkildene. Norge er sannsynligvis det landet i verden med strengest offentlig kvalitetskontroll på råvarer til dyremat. I tillegg har vi strenge interne kvalitetskrav. Eksempler er nulltoleranse for salmonella og GMO- råvarer.