Appetitt - Norskprodusert fôr til din hund

Hvorfor velge Appetitt?

Appetitt ønsker at alle hunder skal få mest mulig ut av hvert øyeblikk, hver dag, hele livet. Sunn ernæring gir langvarige helsefordeler, og kosthold er avgjørende for et langt og friskt hundeliv. Appetitt tilbyr et bredt utvalg fôr, tilpasset til nettopp ditt kjæledyr. Fôret er laget med hovedsakelig norske råvarer, av høy kvalitet og er beriket av norsk natur!

Utviklet og produsert i Norge

Merkevaren Appetitt er et resultat av lang erfaring innen fôrproduksjon, forskning, og produktutvikling med basis i internasjonale normer og anbefalinger. Vi har et stort nettverk av veterinærer, oppdrettere, og forskningsinstitusjoner som bidrar med økt kompetanse og innsikt, slik at vi kan utvikle og produsere det aller beste for din hund.

Appetitt produseres i Norge, på en fabrikk ved fjorden i Vaksdal, like utenfor Bergen. Den korte veien fra produksjon til butikk sikrer din hund ferskt fôr med høy smakelighet, hver gang du handler.

Appetitt-bestselgere til hund

Tips og råd

Slik velger du riktig hundefôr
Derfor bør du gi omega-3 til hunden og katten din
Riktig ernæring og fôring av hund i arbeid
Slik fôrer du valpen
Fôr til hund som ikke røyter mye
Appetitt - kvalitetsfôr  til hund og katt - av norske råvarer
Gi hunden riktig mengde fôr og godbiter
Ikke gi hunden din sjokolade!
Visste du at du ved å skanne QR-koden på baksiden av fôrsekken kan finne mer informasjon om Appetitt og næringsinnholdet i fôret?
280x260-QR-kode.jpg

Betalingspartnere