0
Maskin og redskapMaskin og redskap

John Deere W-serie

W-SERIEN - HØST PÅ REKORDTID: Ta grep om neste høstsesong med en skurtresker som gjør det lett å få størst mulig utbytte av avlingene - også under vanskelige forhold. W-serien øker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men forbedrer i tillegg kvaliteten på korn og strå. Den nye W-serien treskere høster med opptil 5% større gjennomløp og mange smarte detaljer, for eksempel en 660 mm treskesylinder, 10 slagler og en hurtigkoblende boosterbar. Det gir deg optimal yteevne med lett avlingsstrøm og utmerket korn- og halmkvalitet. W- serien har svært lange ristere med hele 11 steg som sørger for maksimal utskilling av korn. I tillegg er den utstyrt med et roterende organ som kalles PowerSeparator. Den strekker ut halmen og lager et tynnere sikt for bedre utskilling av korn.

John Deere sin W-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har hendholdsvis 5 og 6 ristere.

W-serien består av 4 modeller: 

  • W540
  • W550
  • W650
  • W660

To modeller er 5 risters maskin, og to modeller er 6 risters maskiner. W-modellene har markedets største renseareal på hele 5,2 eller 6,3 m2  (5 og 6 ristere). Disse maskinene er i premium-segmentet, og har en rekke høyteknologiske funksjoner som kommer fra de større modellene. 

Alle utgavene i W-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverk.

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Merker

Legg til snarvei på hjemskjerm?