0
Maskin og redskapMaskin og redskap

John Deere W-serie

W-SERIEN - HØST PÅ REKORDTID: Ta grep om neste høstsesong med en skurtresker som gjør det lett å få størst mulig utbytte av avlingene - også under vanskelige forhold. W-serien øker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men forbedrer i tillegg kvaliteten på korn og strå. Den nye W-serien treskere høster med opptil 5% større gjennomløp og mange smarte detaljer, for eksempel en 660 mm treskesylinder, 10 slagler og en hurtigkoblende boosterbar. Det gir deg optimal yteevne med lett avlingsstrøm og utmerket korn- og halmkvalitet. W- serien har svært lange ristere med hele 11 steg som sørger for maksimal utskilling av korn. I tillegg er den utstyrt med et roterende organ som kalles PowerSeparator. Den strekker ut halmen og lager et tynnere sikt for bedre utskilling av korn.

John Deere sin W-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har hendholdsvis 5 og 6 ristere.

W-serien består av 4 modeller: 

  • W540
  • W550
  • W650
  • W660

To modeller er 5 risters maskin, og to modeller er 6 risters maskiner. W-modellene har markedets største renseareal på hele 5,2 eller 6,3 m2  (5 og 6 ristere). Disse maskinene er i premium-segmentet, og har en rekke høyteknologiske funksjoner som kommer fra de større modellene. 

Alle utgavene i W-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverk.

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Merker