0

Kompaktlaster

3 ting du ikke visste om Avant kompaktlaster av Magnus Godiksen 3 ting du ikke visste om Avant kompaktlaster

Det er mange meninger om Avants kompaktlastere, og noen misforståelser. Krever de maskinførerbevis? Er det egentlig en teleskoplaster i forkledning? Her er tre ting du ikke visste fra før. ... Les mer

Kompaktlasteren: Smidig, enkel og effektiv

En kompaktlaster er en svært allsidig og effektiv maskin du kommer til å sette pris på, og er et godt redskap til en rekke store og små oppgaver. Avant kompaktlaster er enkel å bruke, smidig og praktisk. Kompaktlasteren kommer til nær sagt overalt, og er samtdiig sterk nok til oppgaver du ellers ville brukt større maskiner til. 

Konstruksjonen av det unike rammestyrte chassiet hos Avant gjør dette til en suveren maskin i sin klasse. Kompaktlasterne er veldig stabile, og svinger lett uten å ødelegge ømfintlige overflater som gressplener, belegningssteinarealer m.m. Dette gjør Avant kompaktlaster til en eminent allround-maskin. Dette underbygges av maskinens øvrige funksjoner. Avant har som formål å forbedre førerens komfort, arbeidseffektivitet og arbeidets kvalitet. Kompaktlasteren fra Avant kan lett skreddersys til å møte enhver utfordring. En stor utstyrspakke er standard på Avant minilastere, og i tillegg tilbys et stort utvalg av ekstrautstyr, som blant annet tre forskjellige hyttevarianter, flytestilling, ekstra hydraulikkuttak og mye mer.

En kompaktlaster er en uunnværlig maskin innen:

  • Anleggsvirksomhet
  • Eiendomsvedlikehold
  • Landbruk og stall
  • På byggeplassen
Sikkerhetssjekk av Avant kompaktlaster av Felleskjøpet Sikkerhetssjekk av Avant kompaktlaster

Etter at Felleskjøpet i år ble klar over to tilfeller der kompaktlastere har vært involvert i hendelser med branner, har det blitt tilbudt gratis sikkerhetssjekk for dieseldrevne, rammestyrte Avanter. (2017) ... Les mer

Skapt for bruk på gården

I første omgang kjøper de fleste kompaktlaster og redskap for å bruke den til fôrhåndtering på gården. Som regel kjøpes kompaktlasteren da med silogrip, pallegaffel og skuffe. Når en først har tatt i btuk en kompaktlaster og oppdager alt denkan brukes til, oppstår ønsket om flere redskaper for å benytte kompaktlasteren til enda flere formål. Det Til Avant finnes veldig mange typer redskaper. 

En kompakt minilaster er et svært maskin for gårder i alle størrelser og med alle driftsformer. En kompaktlaster velges for eksempel framfor traktor og frontlaster til fôrhåndtering. En traktor fører med seg mer eksos, jord og skitt inn i fjøset.

Finn din salgskonsulent

Se oversikt over våre salgs- og fagkonsulenter
Finn din konsulent