18.05.2017 | Felleskjøpet

GARD Workwear ble etablert for 12 år siden, og har siden den gang vært et prisgunstig arbeidstøysmerke som kun selges i Felleskjøpet sine butikker. Klærne selges kun i Norge og utvikles for den norske brukerens ønsker og behov. Dette gir muligheter for å utvikle passformer og design unikt for norske forhold og livsstil.

Bønder har siden starten vært hovedkunden- men med økende popularitet for gode, prisgunstige bruksklær har kundemassen blitt utvidet til yrkesgrupper som håndverkere, rørleggere og elektrikere, og også vanlige forbrukere.

Fusion- fleksible bruksplagg

Etterhvert som klærne har økt i popularitet, har det blitt satset på videreutvikling og kvalitetsheving på plaggene. Målet er å kunne dekke flere bruksbehov med hvert plagg som skal være tilgjengelig for alle. I senere tid har Fusion-plaggene blitt lansert. Dette er plagg som er designet for å kunne dekke flere behov- og skal egne seg bra til variert bruk som utearbeid og tur.

GARD Barnekolleksjon

Plagg for barn er også populært, og GARD Workwear var tidlig ute med å lage synlighetsplagg til barn som raskt ble populært blant den yngre garde. Plaggene bruker samme stoff som i voksenkolleksjonen, som gjør dem særdeles slitesterke med god lysreflekterende evne. Stoffet og refleksene på de gule plaggene er sertifisert etter EN20471 standarden.

Comfort Stretch – bukse for arbeid og friluftsliv

Comfort Stretch er en av bestselgerne i GARD Workwear-kolleksjonen. Den har funksjonaliteten til en arbeidsbukse, men er designet med utseendet til en turbukse.

Mange av de tekniske egenskapene man søker i en turbukse finner man også i Comfort Stretch. Blant annet god stretch på hele 7 %, som gir ypperlig bevegelighet på topptur med lange steg.

Buksen er laget i mekanisk stretch- en vevemetode med litt løsere overtråder enn undertråder som skaper stretch, istedenfor innblanding av elastan. Slik holder buksen passformen uten å vies ut, noe som er et vanlig problem med elastan-plagg.

Den tåler vask på høye temperaturer og industrivask, et krav for arbeidstøy. Slik kan man også få buksen ordentlig ren etter en tur i skog og mark.

Egenskaper:

  • Tommestokklomme
  • Knivlomme
  • Hammer-hempe
  • Kneputer
  • Cordura forsterkninger
  • 7 % mekanisk stretch