0

Velg kvalitet fra GARD Workwear

Arbeidsklærne fra GARD Workwear er utviklet for deg som stiller høye krav til funksjonalitet og kvalitet.

Maksimal komfort med GARD Workwear

Komfortable bruksklær fra Gard Workwear som både kan brukes til arbeid og tur.

GARD Workwear ble etablert for 12 år siden, og har siden den gang vært et prisgunstig arbeidstøysmerke som kun selges i Felleskjøpet sine butikker. Klærne selges kun i Norge og utvikles for den norske brukerens ønsker og behov. Dette gir muligheter for å utvikle passformer og design unikt for norske forhold og livsstil.

Bønder har siden starten vært hovedkunden- men med økende popularitet for gode, prisgunstige bruksklær har kundemassen blitt utvidet til yrkesgrupper som håndverkere, rørleggere og elektrikere, og også vanlige forbrukere.

Fusion- fleksible bruksplagg

Etterhvert som klærne har økt i popularitet, har det blitt satset på videreutvikling og kvalitetsheving på plaggene. Målet er å kunne dekke flere bruksbehov med hvert plagg som skal være tilgjengelig for alle. I senere tid har Fusion-plaggene blitt lansert. Dette er plagg som er designet for å kunne dekke flere behov- og skal egne seg bra til variert bruk som utearbeid og tur.

GARD Barnekolleksjon

Plagg for barn er også populært, og GARD Workwear var tidlig ute med å lage synlighetsplagg til barn som raskt ble populært blant den yngre garde. Plaggene bruker samme stoff som i voksenkolleksjonen, som gjør dem særdeles slitesterke med god lysreflekterende evne. Stoffet og refleksene på de gule plaggene er sertifisert etter EN20471 standarden.

Comfort Stretch – bukse for arbeid og friluftsliv

Den nye modellen har fått nytt design, som gjør den like godt egnet for tur som til arbeid ute. Comfort Stretch er allerede på vei til å bli en av bestselgerne i GARD Workwear-kolleksjonen. Den har funksjonaliteten til en arbeidsbukse, men er designet med utseendet til en turbukse.

Mange av de tekniske egenskapene man søker i en turbukse finner man også i Comfort Stretch. Blant annet god stretch på hele 7 %, som gir ypperlig bevegelighet på topptur med lange steg.

Buksen er laget i mekanisk stretch- en vevemetode med litt løsere overtråder enn undertråder som skaper stretch, istedenfor innblanding av elastan. Slik holder buksen passformen uten å vies ut, noe som er et vanlig problem med elastan-plagg.

Den tåler vask på høye temperaturer og industrivask, et krav for arbeidstøy. Slik kan man også få buksen ordentlig ren etter en tur i skog og mark.

Den nye modellen er foreløpig kun tilgjengelig som damemodell, Comfort Stretch dame.

Egenskaper:

  • Tommestokklomme
  • Knivlomme
  • Hammer-hempe
  • Kneputer
  • Cordura forsterkninger
  • 7 % mekanisk stretch

Kommentarer