03.04.2020 | Idun Rosenfeld

Bonden stiller strenge krav til at våre fôr sikrer helt optimal næringstilførsel til dyrehold som leverer kjøtt og egg. Disse fôrene er spesielt tilpasset den enkelte typen produksjon, og det er vanlig at dyra bytter fôr flere ganger i løpet av livsfasen for å sikre gode produksjonsresultater og god helse. De fleste av disse fôrene tilbys kun i større enheter, men det finnes to varianter i Natura-serien, som også tilbys i 25-kilos sekker.

Natura Verp Soyafri

Dersom du ønsker et økologisk og soyafritt alternativ til dine verpehøns, har vi Natura Verp Soyafri. Fôret tilfredsstiller Debio sine krav til økologisk fjørfefôr. Natura Verp Soyafri har et kalsiuminnhold tilpasset eggleggende høns, og får sitt proteininnhold fra andre råvarer enn soya. Fôret gir en fin plommefarge.

Natura Moderat Kylling SF

Natura Moderat Kylling SF er vårt økologiske og søyafrie alternativ til fjørfe i vekst og som ikke legger egg. Fôret er mer proteinrikt enn Natura Verp Soyafri, og egner seg derfor godt til dyr som vokser raskt, for eksempel kalkuner, ender og gjess, samt mer proteinkrevende raser som perlehøns, fasan og rapphøns.