12.09.2017 | Felleskjøpet

Fire nye modeller John Deere skurtreskere

Det nye flaggskipet til John Deere på høstesiden er den nye S700-serien skurtreskere, som vil erstatte dagens S600-serie  Det vil bli fire nye modeller i S700-serien:

  • S760
  • S770
  • S780
  • S790

De har betydelige forbedringer i smart teknologi, førerkomfort og datahåndtering. For å gjøre det enklere for føreren å utnytte treskeren har John Deere introdusert neste generasjon interaktive treskerjustering. Her sitter det en rekke kameraer som blant annet hjelper til å analysere kornkvalitet. Dette gjør at treskeren kan stille seg selv inn etter ønske fra føreren.

Ny CommandPro kjørespak

Den mest synlige endringen vil være å finne inne i førerhuset. Der har det kommet en helt ny armlene med tilhørende ny CommandPro kjørespak. Den nye kjørespaken har mange likheter med den som sitter i de nye 6250R traktorene. Her vil føreren enkelt kunne tilpasse sine ønsker om betjening av spaken. Den vil ha opptil 7 programmerbare funksjoner. I det nye armlene har det også plitt plassert det nye GS 4600 displayet som gir mange nye muligheter for betjening og oversikt over treskeren.

 

Da teknikerne hos John Deere skulle utvikle den nye CommandPro kjørespaken, undersøkte de hver eneste håndholdte styreenhet på alt fra spill til fly. De har selvfølgelig også tatt med seg innspill fra kunder om krav og forventninger. Resultatet er over 30% flere funksjoner enn noen annen kontrollenhet på en tresker. Så snart du legger hånden rundt CommandPro-kjørespaken vil du med én gang merke at den er helt annerledes enn på noen annen maskin. Spaken passer rett og slett som hånd i hanske, og gir deg et unikt samspill med maskinen. 

Individuelle tilpasninger for føreren

7 programmerbare knapper gjør at du selv kan velge hvordan du ønsker å arbeide. Knappene programmeres enkelt fra GS 4600 berøringsskjerm. Om treskeren brukes av flere førere, kan hver enkelt lagre sine egne innstillinger for CommandPro-spaken og skjermen ved hjelp av den tidsbesparende oppsettsfunksjonen. Kombinasjonen av den nye utgaven av CommandPro-spaken og den siste generasjonen av CommandCenter-skjermen gjør det til en helt ny og banebrytende opplevelse å kjøre en tresker. Du får tilgang til S-seriens automatiserte styresystemer via den 10" store berøringsskjermen, med de smartphone-inspirerte navigasjonsmulgihetene. Skjermen kan justeres både opp og ned og frem og tilbake, slik at du får en helt riktig arbeidsstilling. 

Kontrollsenteret - ditt mobile kontor

4600 CommandCenter er automatisk og trådløst koblet opp på kontrollsenteret på MyJohnDeere.com med JDLink Connect. Du kan enkelt sende oppsetningsfiler fra kontoret til jordet, samt kart over utbytte og totaler fra jordet til kontoret. Skjermen har også en innebygget hjelpefunksjon dersom det er noe du er usikker på. Forhandler kan logge på 4. generasjons CommandCenter via fjernadgang (Remote Display Access) for å hjelpe føreren med oppsetning og maskinens drift. 

Det er 10% færre knapper enn på det tidligere CommandCenteret. Knappene er gruppert etter funksjonsområde, og de har også bakgrunnsbelysning. Symbolene er logiske, og mange av dem vil allerede være kjende for de som har kjørt en maskin fra John Deere før. 

Praktisk og bekvemt førerhus

Utsyn hele veien rundt og ergonomisk design i førerhuset gjør treskerne i S-serien til den perfekte arbeidsplass. Alle betjeningselementer er logisk plassert, slik at du raskt får full oversikt. Du kan også nyte gulvvarmen, som sikrer en konstant arbeidstemperatur på kjøligere dager og kvelder. S-seriens førerhus er et av de bredeste på markedet, slik at det er god plass til både fører og passasjer. 

Førerhuset inneholder fem koppholdere, to lukkede oppbevaringsrom, masse oppbeavringsplass, mulighet for å lade elektronikk og et 37 liters kjøleskap. Slik får du plass til alt du trenger for en lang dag på jordet. 

Perfekt for norske forhold

De nye modellene i S-serien vil også bli å finne som Hillmaster-utgaver, noe som passer perfekt for norske forhold.