02.05.2018 | Oddrun Karlstad

Feiring på Leknes og Sortland

To dager før jubileumsdagen ble det arrangert «Damenes aften» på avdeling Leknes. Det møtte opp 16 maskininteresserte damer denne kvelden der hovedtema var praktisk bruk og vedlikehold av den nye 5R-traktoren og om AMS og presisjonsjordbruk. Damene kunne melde om at de hadde hatt en veldig positiv og lærerik kveld. Til stede som inspiratorer var salgskonsulent Jøran Dahl-Johansen, salgssjef TTR Peter Larsen, Arvid Dybvik, Park & Anlegg, Marina Henriksdatter Lindgaard og Jann Rolf Nordstrand, begge fra Leknes-butikken.

Foto: Jøran Dahl-Johansen


På avdeling Sortland var det vel 40 kunder innom. Det ble mye prøvekjøring av både 6130R og 6250R. Det ble skrevet kontrakt på to John Deere 6130R. Det ble også skrevet kontrakt på en Tokvam-spreder. Jøran Dahl-Johansen rapporterer om en trivelig jubileumsdag med mye maskinprat.

Foto: Jøran Dahl-Johansen

Meget godt frammøte på Lillehammer

 

Fra avdeling Lillehammer forteller salgskonsulent Arild Wedum om vel 50 kunder som deltok på feiringen. Det første som møtte dem utenfor inngangen var en 6130R.

Det ble skrevet kontrakt på både John Deere 6130R og 6155R. Blant de som skrev seg på liste ble det trukket ut én vinner som fikk en John Deere 9620R leketraktor. Dette er en modell av en midjestyrt John Deere med samme betegnelse, men som ikke selges i Norge. Denne vant en dame fra Biristrand som ble veldig glad på vegne av barnebarnet som får gevinsten. Folk kom og gikk hele dagen, og nesten to store marsipankaker og mange liter kaffe forsvant. Det var tydelig at kundene satte stor pris på en slik dag.

Foto: Arild WedumGod stemning i Ålesund

På avdeling Ålesund var det tillitsvalgt Magnus V. Longva som sto for serveringen av kake og kaffe. 

Salgskonsulent Tore Gjelsten forteller om jevn tilstrømming av folk hele dagen. Ålesund viste seg fra sin beste side denne dagen i strålende vårvær. Eivind Vestre kjøpte ny John Deere 5090M og hadde med seg både far og farfar. Dette ble den fjerde John Deere-traktoren i rekken. Den første var en John Deere 1630 som ble kjøpt i 1978. – Nå har jeg en traktor som er tilpasset min generasjon og bruksområde, sa Vestre. 
Foto: Tore Gjelsten