20.09.2019 | Felleskjøpet

Gator TS

Sikker. Solid. Suveren.  Gator TS er en arbeidsmaskin for arbeid på gården og på anlegg; et robust og stabilt kjøretøy med svært lavt marktrykk.

Den solide rammen, direkte tannstangstyring, lavt tyngdepunkt og standard differensialsperre holder TS Gator i gang selv under tøffe forhold! Praktisk transportmaskin med lav lastehøyde og enestående brukervennlighet. Tung last? Null problem. Gator TS er en rask transportør: Selv med fullt lass vil Gator TS komme opp i hastigheter på opptil 32 km/t, kombinert med et utrolig lavt marktykk på gressplen. TS har suveren stabilitet, naturlig betjening, kraftig stålkasse og nedleggbar baklem, og leverer det beste innen smidig effektivitet! Logisk og ergonomisk designet, slik at den oppleves utrolig brukervennlig. Meget komfortable seter, koppholdere, 12V-uttak, hanskerom og tankmåler gjør den praktisk og oversiktlig. Lasteplanet gir deg klassens beste lessehøyde med 63,5 cm, så det er lekende lett å laste og tømme.

Gator TS er perfekt for arbeid på fin plen, planteskoler, parker og fornøyelsesparker.

Gator TX

En bekymring mindre. Ønsker du mer kraft og akselerasjon, kombinert med enda bedre førerkomfort? Gator TX sørger for begge deler! En kraftig 2-sylindret motor og nyttelast på 454 kg gjør denne modellen til en virkelig arbeidshest. I tillegg har disse kjøretøyene et lett marktrykk, som sikrer at de også går lett på gresset. Et deluxe lasteplan med kapasitet på 460 liter gjør kjøretøyet svært allsidig. Lavt tyngdepunkt øker stabiliteten, og de semi-uavhengige fjærstøtdemperne sikrer at du alltid får en komfortabel kjøreopplevelse. Dekk med bred bæreflate med profil til gress eller terreng betyr at Gator TX gir deg maksimal trekkraft mens den motvirker jordpakking, noe som skåner underlaget. Motoren har imponerende ytelse ved lave omdreininger og raskere akselerasjon uansett hvor du kjører.

Gator TX er en ypperlig samarbeidspartner på gården, anlegg, golfbaner, parker, fin plen, planteskoler og fornøyelsesparker.

HPX

Elsker utfordringer. HPX 815E er en allsidig partner på gården, anlegg og i terrenget. Dieselmotor, solid ramme i stål og 4-hjulstrekk.

Liker du en utfordring? Det gjør Gator HPX også. Test den i tøft terreng i vanskelige forhold, og se selv! Der andre sliter eller må gi seg, sikrer 4-hjulstrekken på Gatoren maksimalt moment.

Den slitesterke og solide rammen sikrer den stabiliteten du trenger, mens servostyring og 4-hjulsfjæring sikrer maksimal komfort. Den kraftige konstruksjonen fullendes med en sterk dieselmotor som sikrer en toppfart på 40 km/t.

Ekte 4-hjulsdrift ved behov

Systemet kobles inn med en fingertupp og føler automatisk hvis et av bakhjulene slurer, og kobler inn begge forhjulene med fullt moment for maksimal trekkraft. Konkurrerende maskinmodeller med differensialbrems har «3-hjulstrekk».

Sikkerhet først

Din sikkerhet har topp prioritet hele tiden. Det er derfor Gator HPX815E 4x4 er utstyrt med veltebøyle med tak, og komfortabel 3-punkts sikkerhetsbelte som standard.

Gator HPX er en utmerket arbeidskollega kommunalt, i jordbruk og skogbruk, på golfbaner, i fornøyelsesparker og på anleggsområder.

Gator XUV

Komfortabelt og brukervennlig. For brukere som ønsker ytelse, komfort, suverene terreng-egenskaper og 4-hjulsdrift med større verdi. Med kraftig V-twin-motor, uavhengig fjæring på alle fire hjul og et stort utvalg av redskaper leverer disse Gator-modellene en uslåelig balanse mellom ytelse og arbeidskapasitet. 

Gator XUV er også vår aller første 4x4 i serien med plass til 4 personer og tilbyr et eksklusivt foldbart baksete som gjør det enkelt å ta med lange gjenstander. XUV gir deg det beste fra kjøretøyene som er kjent som ATV og UTV.

Tre bokstaver som gir deg ekstra glede og produktivitet i arbeidet: XUV. Med nok av krefter og en egen evne til å tilpasse seg etter brukerens premisser, får Gator-maskinene praktisk talt jobben gjort av seg selv.

Ved kjøring i ujevnt terreng, bratte jorder eller bløte områder, kommer XUV virkelig til sin rett. Gator terrengkjøretøy er i sitt rette element – og du har full kontroll. Hopp på – og nyt turen!

XUV er en arbeidsmaskin for jordbruk, skogbruk, jakt, golfbaner og fritid.

Førerkomfort

Den nye førerplassen med dashbord som i en bil, parkeringsbrems med pedal og betjeningsorganer som er enkle å betjene, sikrer behagelig og enkel kjøring.

Lasteplan

Lasteplanet av kunststoff som er motstandsdyktig mot hakk og rust, har en lastekapasitet på 181 kg, en baklem som kan åpnes med ett grep og har mange stroppefester på utsiden og innsiden.

XUV er ypperlig for deg som ønsker et nyttekjøretøy til jordbruk, skogbruk, fritid, jakt og fiske, hotellanlegg, camping og fritidsparker.

Gator XUV 560E er vårt minste terrenggående kjøretøy, og den suverene maskinen for ungdom fra 16 år. Denne registreres som traktor med 40 km/t, slik at man også kan kjøre på vei. Modellen har firehjulstrekk, motor på 16 hk, skivebremser samt sikkerhet og komfort på topp. Veltebur, mulighet for passasjer, fire hjul og stødighet selv med mye last på planet gjør dette litt et trygt transportalternativ for de yngre motorentusiastene.

Gator XUV 590M er stillegående, komfortabel og kan typegodkjennes for kjøring på vei. Denne er som et multiverktøy, som kan brukes til alt du ønsker av små og store oppgaver, transport for to personer og masse utstyr, og ikke minst byr 590M på mye moro. Den er rask med sine opptil 60 km/t, stabil, robust og fleksibel.

XUV 865M er et godt valg uansett hvilke oppgaver du vil bruke den til, og hva slags terreng maskinen skal gå i. En sterk arbeidsmaskin med høy komfort som gir deg ekte 4-hjulsdrift ved behov. Skift mellom en perfekt plenvennlig funksjon til en sperret differensial bak for ekte 4-hjulsdrift som gir maksimal trekkraft i det mest utfordrende terrenget. En avansert elektronisk sperre kobler inn for å hindre at all kraft går til et hjul som har mistet bakkekontakten. XUV865M er godkjent for registrering som 50 km/t traktor.

XUV 835M gir deg optimal komfort og ytelse. Denne modellen er skapt nettopp for din komfort. Her kan det lett sitte tre personer foran når du kjører i terrenget, samtidig som du kan utnytte rikelig med oppbevaringsplass både inne i førerhuset og på lasteplanet. On-demand firehjulstrekk og enda mer frihøyde gjør at denne kommer frem uansett, også under vanskelige forhold. Typegodkjent som 60 km/t traktor for kjøring på offentlig vei.