0

Drivstoffgaranti: John Deere garanterer der andre lover

Dieselgaranti-programmet setter oss på prøve: Drivstoff-økonomi som garantert, eller pengene tilbake*.

John Deere garanterer der andre lover med Dieselgaranti. Selskapet har etablert "Fuel Guarantee Programme".

Eiere av John Deere 6-sylindrede traktorer i seriene 6R, 7R og 8R kvalifiserer til å delta i programmet, som premierer kunder finansielt for drivstoff-effektiv kjøring. Drivstoffgarantien gjelder både i transport, og i arbeid på jordet.

"Fuel Guarantee Programme" ble først introdusert på modellen 7310R i 2015. Siden har John Deere bevist effektiviteten for hele 6-sylindre traktor-spekteret, fra 6R til 8R serien i transportkjøring. Basert på denne suksessfulle modellen, besluttet selskapet i 2018 å ekspandere programmet til å gjelde for arbeid på jordet. 

Fra 1. november 2018 lanserte John Deere nyheten om at garantien ikke bare gjelder i transport, men også i arbeid på jordet. Det nye drivstoffgaranti-programmet er dermed tilgjengelig for traktorer bestilt etter 1. november 2018.

Drivstoff utgjør opptil 50% av maskinkostnaden. John Deere jobber målrettet med å senke forbruket for sitt brede utvalg av traktorer og maskiner. Under DLG’s ¹ offisielle traktortest har John Deere levert utrolig lave forbruksverdier (Diesel+AdBlue) under transportkjøring. Testen viste at John Deere har lavere testverdier enn alle sammenlignbare konkurrenter**.

Garantert! – sett oss på prøve

Hver traktormodell har et målsatt forbruk i l/time og skulle du greie å bruke mer enn det garanterte forbruket, så vil vi for et helt år refundere differansen mellom faktisk drivstoff-forbruk under transportkjøring/arbeid og garantert forbruk*. Du vil bli fulgt opp av Felleskjøpet underveis for optimal innstilling og kjøreteknikk. Dersom du bruker mindre drivstoff, vil du få det reduserte forbruk i l/time -dobbelt refundert.

Ta kontakt med Felleskjøpet for mer informasjon. 
Det kan resultere i belønning!

Dieselgaranti-program tilbys ved kjøp av 6145R-6250R, 7R og 8R.

 

* Det kreves en signert avtale med vilkår og avtalt JDLink tilkobling.

Garantiprogrammet er kun gyldig i samsvar med de angitte JDLink data. Kontakt din John Deere-forhandler for mer informasjon.

 

** DLG Powermixtest Nr .: 2014-0437, 2014; Nr .: 6297, 2015 og Nr .: 2015-854, 2015; www.dlg-test.de

¹ DLG er Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – German Agricultural Society, en uavhengig og internasjonal ekspert-organisasjon. 

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan.
Hvordan ønsker du at vi tar kontakt?
Felter merket med * må fylles ut

Kommentarer