0

Väderstad CrossCutter Disc har vunnet Machine of the Year 2018

I en pressemelding datert 14. november 2017 meddeler Väderstad at den nye, unike Väderstad CrossCutter Disc er utpekt som vinner av Machine of the Year 2018.

Väderstad CrossCutter Disc gir økte muligheter til effektiv jordbearbeiding og forbedret resultat på jordet. CrossCutter Disc kan utstyres på det mangfoldige kultivator-redskapet Väderstad Carrier, fra 3,0 til 12,25 meters arbeidsbredde. CrossCutter Disc er tilgjengelig for Väderstad Carrier 300-400, Carrier 420-820 og Carrier 925-1225.

Utmerkelsen ble gitt ut på landbruksmessen Agritechnica i Hannover. CrossCutter Disc ble vinner av prisen i kategorien «jordbearbeiding».

Prisen Machine of the Year 2018 deles ut av en jury bestående av landbruksjournalister fra hele Europa. Under den offisielle seremonien på Agritechnica tok Christer Stark, styreformann i Väderstad, imot prisen.

- Hos Väderstad er vi veldig stolte og glade for at CrossCutter Disc tildeles utmerkelsen Machine of the Year 2018. CrossCutter Disc utrustet på redskapet Väderstad Carrier gir en veldig intensiv ultragrunn bearbeiding, med store agronomiske fordeler for landbruket, sier Stark.

Ultragrunn bearbeiding

Den unike skålen Väderstad CrossCutter Disc er tiltenkt for intensiv ultragrunn bearbeiding ned til 2-3 cm. På grunn av sin unike tallerken-form samt høykvalitets svensk stål, gir CrossCutter Disc en total gjennomskjæring og intensiv innblanding ved svært grunn arbeidsdybde.

- CrossCutter Disc leverer utmerket i rapsstubb og mellomavlinger, samtidig som den gir store fordeler i halmstubb og ved pløyde forhold, sier Mattias Hovnert, Sales & Marketing Director hos Väderstad, og fortsetter:

- CrossCutter Disc arbeider svært intensivt uten behov for sterk drakraft eller høyt antall hestekrefter, i grunn arbeidsdybde og ved høy hastighet opp til 20 km/h.

Väderstad-Gruppen er ledende innen jordbearbeiding og såing

Landbruksmaskiner fra Väderstad og deres metoder har en lang tradisjon for å være helt i front når det gjelder kvalitet, design og effektivitet. Foretaket har ofte vært epokegjørende når det gjelder innovasjon og nytenkning. Väderstad er representert i 40 land, og er en leverandør til nytte for bønder, medarbeidere, samdrift og eiere. Väderstad-Gruppen eies av familien Stark og har i dag cirka 1200 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Foretaket er ekspansivt og omsatte for 2.200 millioner. i 2016.

 

Ny Crosscutter Disc kan nå leveres til Carrier

  • For ekstra grunn bearbeiding 2-5 cm
  • Meget god innblanding av vekstrester
  • Beregnet for stor kjørehastighet, 12-15 km/t

Kommentarer