02.01.2018 | Felleskjøpet

Ved å peke smarttelefonen eller nettbrettet mot AR-triggerne, fikk de besøkende oppleve ekstra spennende virtuelt innhold «i levende live».

- Den innovative AR teknologien legger til en ny dimensjon til vår tradisjonelle kommunikasjonskanal, som gjør mange lag med informasjon tilgjengelig til kundenes tablet eller smarttelefon. Tjenesten er levert gjennom Väderstad AR-appen. For en spennende AR opplevelse, oppfordres interesserte til å laste ned appen, sier Tommy Svensson, Marketing Manager i Väderstad.

“Väderstad AR” app er tilgjengelig for nedlastning via App Store og Google Play. Appen skal være svært enkel å bruke.

- Via appen kan man peke telefonen eller nettbrettet mot en AR trigger, og til live kommer spennende innhold som ikke fysisk finnes i rommet, forteller Svensson.

Han konkluderer:

- Ved å omfavne det nyeste innen digital utvikling kan vi gi kundene våre verdifull produktinformasjon og tips. Vi håper det vil hjelpe både nye og gamle kunder med enkel tilgang til nyttig informasjon, og øke deres opplevelse av produktene.

AR – utvidet virkelighet

På norsk oversettes gjerne AR til «utvidet virkelighet». AR kombinerer den ekte verden med generert trafikk og/eller lyd, i sanntid. Datagenererte elementer benyttes for å utvide eller forbedre virkeligheten ved å legge til ekstra informasjon til den fysiske verden.

 

Prøv appen ved å søke opp og laste ned «Väderstad AR», og pek telefonen mot bildet under: