02.01.2018 | Väderstad

- Vår egen produksjon av slitedeler er unik på markedet, og gir oss full kontroll over kvaliteten i prosessen. Vi er overbevist om den høye kvaliteten på våre produkter, og selvfølgelig vil vi at våre kunder skal føle seg trygg i sitt valg av Väderstad som partner, sier Mattias Hovnert, Sales & Marketing Director hos Väderstad.

Delene til Väderstad er produsert i høykvalitets svensk V-55 stål ved Väderstads heleide slitedelsproduksjon Svensk Presshärdning (SPH), lokalisert nært fabrikken og hovedkontoret. Produksjonen følger samme strenge produksjonsfilosofi som samtlige Väderstad-produkter. Dette sikrer høyeste mulige nytte og økonomi for bonden.

- Når du utruster din Väderstad-maskin med slitesterke originaldeler av høyeste kvalitet fra Väderstad, sikrer du at din maskin beholder den prestasjonen og det gode resulatet som fikk deg til å velge maskinen i utgangspunktet, sier Mattias Hovnert og legger til:

- Dette resulterer i lavere kostnad per hektar og maksimert økonomi for driften.

Väderstad sin livstidsgaranti på skåler gjelder for originaldeler kjøpt fra og med årsmodell 2018, som hadde sin start i oktober 2017. Som et tegn på at stålet og produksjonen er av høyeste kvalitet, er samtlige originaldeler merket med «V-55».

 

Om Väderstad

Landbruksmaskinene og metodene fra Väderstad har en lang tradisjon for å være helt i front når det kommer til kvalitet, design og effektivitet. Selskapet har ofte vært en banebryter for innovasjon og nye konsepter, og i høy grad formet markedet. Väderstad er representert i 40 land og er en leverandør for bønder, arbeidsgivere, arbeidstakere og kommuner. Väderstad AB er en del av gruppen Väderstad Holding AB, som eies av familien Stark. Hovedkontoret, fabrikken og produksjonen er lokalisert i Väderstad i Sverige. Selskapet er i vekst, og Väderstad Group har omtrent 1200 ansatte. Väderstad AB er kvalitets-seritfisert i henhold til den internasjonale kvalitetstandarden ISO:9001:2008.