Deletelefonen hos Felleskjøpet

Deletelefonen har vært en stor suksess siden den ble opprettet i 2006. Vi skal være en servicetelefon for reservedeler i Felleskjøpet, der kunder kan henvende seg for å få kjøpt deler, eller få hjelp dersom de har spørsmål rundt reservedeler. Vi skal også være en støttespiller og ressurs for lokale avdelinger. Våre åpningstider er fra 08:00 til 20:00 på hverdager, og fra 09:00 til 18:00 på lørdager.

Ringer du til oss på telefonnummer 72 50 50 50 og taster 3 og 2, treffer du en av våre 12 reservedelsselgere, med lang erfaring innen deler og ettermarked. Flere er tidligere verkstedleder, noen har erfaring fra I-mek montering og andre har vært på delelageret i mange år. Ingen har under 20 års erfaring i Felleskjøpet innen dette fagfeltet.

Bestilling av deler eller spørsmål rundt deler kan også sendes til deler@felleskjopet.no

Vi kan sette opp ordre mot kunden slik at varene sendes direkte hjem, eller de kan hentes på lokal avdeling. Flyfrakt ordnes også.

Alle våre delekataloger er lagret i en stor database som gjør at alle har tilgang til de samme katalogene, uansett hvor i landet vi er plassert. Dette gjør at vi lett kan finne og levere rett del. Skulle vi stå fast og trenge bistand fra leverandøren, har vi kontaktpersoner hos alle våre store leverandører, både norske og utenlandske.