CAT kompaktmaskiner

CAT er et av verdens ledende merker på anleggsmaskiner. Felleskjøpet er forhandler av CAT gravemaskiner, hjullastere og tilbehør gjennom Pon Equipment AS. 

CAT hjullastere

Se flere produkter

CAT gravemaskiner

Se flere produkter

Om Cat

Merkevaren CAT representerer produkter og service fra Caterpillar. Caterpillar ble grunnlagt i 1925, men "CAT" ble først brukt som merkevare i 1949 og registrert tre år senere. 

Pon Equipment AS har vært forhandler av produkter fra Caterpillar siden 1930. Caterpillar har fabrikker over hele verden, og stille de høyeste krav til sine leverandører og sitt verdensdekkende forhandlernettverk. CAT kompaktgravemaskiner kjennetegnes av høy førerkomfort, stabilitet, overlegne løftekrefter og ikke minst lang levetid. 

I dag er CAT en sterk merkevare. CAT-maskiner produseres med en unik kvalitet og holdbarhet som gir deg maskiner til å stole på. 

Uansett hvilket arbeid du utfører, er en CAT gravemaskin en lønnsom maskin. Gravemaskinene er allsidige og tilbyr bransjens beste brenselseffektivitet. Maskinene har enkel manøvrering og toppmoderne sikkerjets- og teknikkfunksjoner. CAT bygger gravemaskiner og kompaktlastere som passer for deg og ditt foretak. 

Les mer om CAT på Pon Equipment sin hjemmeside

 

Felleskjøpet hjelper deg i den travleste tida!

Deler

Vi tilbyr et stort utvalg av deler og tilbehør

Service og verksted

Vi gir service fra hjertet og teknisk support 24/7

Betalingspartnere