0

CAT kompaktmaskiner

CAT er et av verdens ledende merker på anleggsmaskiner. Felleskjøpet er forhandler av CAT gravemaskiner, hjullastere og tilbehør gjennom Pon Equipment AS. Pon Equipment AS har vært forhandler av produkter fra Caterpillar siden 1930. Caterpillar har fabrikker over hele verden, og stille de høyeste krav til sine leverandører og sitt verdensdekkende forhandlernettverk. CAT kompaktgravemaskiner kjennetegnes av høy førerkomfort, stabilitet, overlegne løftekrefter og ikke minst lang levetid. 

CAT leverer kompaktmaskiner i en rekke modeller, men hovedfokuset vil være på gravemaskiner opp til og med 8 tonn og hjullastere under 10 tonn. Produkttilbudet omfatter totalt 10 gravemaskinmodeller fra 300.9D (985 kg) og 308E2 CR (8500 kg), samt kompakte hjullastere fra 5,8 tonn til og med 8,5 tonn med modellbetegnelsene 906M-908M, 910K og 914K. Pon Equipment leverer også egenproduserte skuffer til hjullastere av høy kvalitet, og spesielt utviklet for det norske markedet. Beltegraverne 300-9D-305.5.E2 CR leveres med gummibelter, 307E2 og  308E2 CR  med stålbelter med gummipads.

Felleskjøpet ønsker å være totalleverandør for entreprenører innen landbruket. Samarbeidet med Pon Equipment bidrar til at Felleskjøpet vil kunne tilby et komplett utvalg av produkter. 

Se et utvalg av våre CAT-produkter

Felleskjøpet Agri SA og Pon Equipment AS i strategisk samarbeid av Felleskjøpet Felleskjøpet Agri SA og Pon Equipment AS i strategisk samarbeid

Avtalen innebærer salg og service av Cat-kompaktmaskiner. Med sine 55 maskinselgere og 43 verksteder vil Felleskjøpet Agri nå selge og serve Cat-­kompaktmaskiner. ... Les mer

Merkevaren CAT representerer produkter og service fra Caterpillar. Caterpillar ble grunnlagt i 1925, men "CAT" ble først brukt som merkevare i 1949 og registrert tre år senere. I dag er CAT en sterk merkevare. CAT-maskiner produseres med en unik kvalitet og holdbarhet som gir deg maskiner til å stole på. 

Uansett hvilket arbeid du utfører, er en CAT gravemaskin en lønnsom maskin. Gravemaskinene er allsidige og tilbyr bransjens beste brenselseffektivitet. Maskinene har enkel manøvrering og toppmoderne sikkerjets- og teknikkfunksjoner. CAT bygger gravemaskiner og kompaktlastere som passer for deg og ditt foretak. 

Felleskjøpet har solgt sin første CAT-maskin av Felleskjøpet Felleskjøpet har solgt sin første CAT-maskin

(18.03.16) 1. mars 2016 trådte avtalen mellom PON Equipment og Felleskjøpet Agri i kraft. En uke senere var første salget av en CAT hjullaster gjennomført. ... Les mer