Webinar: Lønnsomt grovfôr (2 av 3) - Konservering, grashøsting og rundballer vs. plansilo

Webinar: Lønnsomt grovfôr (2 av 3) - Konservering, grashøsting og rundballer vs. plansilo

Sett deg med en kaffekopp foran pc’en og bli med på sending 2 av 3 i vår webinarserie til deg som drøvbonde!

Webinarserien tar for seg sentrale temaer der vi gir råd for mer lønnsomt grovfôr – fra det dyrkes til det tas i bruk til fôring.

Felleskjøpet er i den heldige og unike situasjonen at vi har spesialister på agronomi, fôring og maskiner. Det er i grensesnittet agronomikunnskap, fôring og utnytting av maskinene du oppnår den gode produksjonsøkonomien. Denne kunnskapen deler vi gladelig med kundene våre. Maskinfolka, agronomene og fôringsekspertene har stukket hodene i hop og satt sammen «enkeltepisoder» som blir til tre webinarer rettet mot drøvbonden.

I denne sendingen vil vi snakke om hvordan oppnå godt og lønnsomt resultat med riktig konservering og grashøsting og hva skal du gå for? Rundballer eller plansilo? Hva skal du tenke på? Spesialistene du vil høre fra er Bård Svarstad (produktsjef John Deere), Fredrik Stenseth Ruud (produktsjef konservering) og Ragnar Dæhli (forretningsområdesjef plantekultur).

Det vil være mulighet for å stille spørsmål til våre eksperter!

Vi vet dere er travle, så vi tar opptak. Får du ikke med deg webinaret direkte vil du finne opptakene her, etter hvert som de avholdes.

Velkommen!

Klikk her for å delta

Velkommen!

Tid:

onsdag 29. mai, kl. 11:00

Adresse:

Webinar på teams

Betalingspartnere