Kjæledyr

Hundeutstyr

I Felleskjøpet har vi alt du trenger til hunden din. Vi er stolte av det store utvalget vårt av hundeutstyr. Vi har hundedekken og klær til hunder i alle størrelser og mange forskjellige farger. Noen fungerer bedre som markeringsdekken enn andre. Noen dekken er isolerte og fungerer optimalt under kaldere forhold og til hunder som har behov for ekstra isolasjon.

Leter du etter et nytt halsbånd til kompisen din? Ja, da har vi mye å velge i. Velg mellom fargerike hundehalsbånd i kunststoff eller flotte halsbånd i lær. I sortimentet vårt finner du også et rikt utvalg av kobbel som matcher halsbåndene våre både i farger og funksjon. Kobbelet vårt får du i mange forskjellige tykkelser og lengder. Videre har vi også seler og hundekløv.

Mange liker å ha med seg hundene sine i båt. Tenk sikkerhet også for hunden din. Vi har et utvalg av Baltic flytevester i forskjellige farger og størrelser inkludert vekt.

Unn hunden din en komfortabel madrass eller hundeseng å sove og slappe av i. Vi har hundesenger i kunststoff (nylon / velour / plysj) og  ull.

Annet hundeutstyr du finner i sortimentet vårt er hundeleker, utstyr til hundetrening, dressur og agility, reflekser, matskåler og fôrdunker.

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere