05.09.2023 | Desiree Ytreeide Kråkøy

Det er rotgrønnsakene som blir høstet inn når vi er innom, og Hasle har ca 330 dekar med beter og rotpersille som toppløfteren fra Dewulf tar opp.

Ny Dewulf i 2022

I 2022 investerte André Hasle i en ny høstemaskin fra Dewulf. Han var klar på hva han ville ha, og hvilke utfordringer han har gjennom sesongen. Med mye sandholdig jord, krever det redskap som gjør jobben.

Høstemaskinen fra Dewulf er helt klart solid og stabil, og den gjør jobben. Denne maskinen går jevnt og jeg har lite stopp og nedetid når jeg holder på, sier produsenten. Den er heller ikke sliten klokka 16.00, så da kan jeg holde på litt lenger om vær og føre tillater det, legger han til.

Andre sesong med Dewulf

Når vi treffer André, er han i gang med innhøsting av beter. Dette er den andre sesongen han kjører med Dewulf, og denne maskinen ble kjøpt hos Grønt Maskin i 2022.

Jeg foretrekker å handle lokalt, og kompetansen hos Grønt Maskin er svært god. Maskinen har levert det den skal, så jeg er veldig fornøyd, sier André Hasle.

Jeg har heller ikke hatt Dewulf tidligere, så det har vært fint med litt oppstartshjelp fra Grønt Maskin, legger han til.

Vi har hatt agenturet på Dewulf siden høsten 2021, og det er gledelig å se at de som har investert i disse maskinene er fornøyd, sier Vidar Børsebakke,

Svært godt servicenettverk

Sammen med Felleskjøpet har Grønt Maskin et svært godt servicenettverk for høstemaskinene til Dewulf. Det er trygt for produsentene om uhellet er ute. I nettbutikken til Grønt Maskin finner du også alt av slitedeler, og kan få alt levert rett hjem om du ønsker det.

Før sesongen 2023 hadde vi kursing av mekanikere fra Felleskjøpets verksteder i Levanger, Kongsvinger/Flisa, Larvik, Lena og Hamar. Representanter fra Dewulf sørget for god gjennomgang og en kombinasjon av teori og praksis, sier Rainer Hivand, Daglig Leder i Grønt Maskin.

720x480-Dewulf høstemaskin.jpg

Høstemaskin i godt driv: Toppløfteren fra Dewulf har godt driv i innhøstinga av beter hos Hasle i Rygge