14.02.2019 | Felleskjøpet

Maren er forretningsområdesjef kjæledyr og hest og var henrykt over det antallet ambassadører som stilte til start. – I de to lengste klassene var det hele 20 spann som fôrer sine hunder på Appetitt. Det er 184 hunder, sier hun smilende.

Til start stilte over 130 spann og en kongepokal stod på spill. Appetitt var en av sponsorene for arrangementet og fikk massiv eksponering i flere kanaler og på startstreken stod en av våre største ambassadører, Thomas Wærner. Han er en av dem som i lengre tid har testet ut det nye Appetitt-fôret med tilsatt krill.

Hevdet seg i mål

Ikke bare stilte Appetitt mannsterke på startstreken, våre ambassadører har også tatt for seg øverst på resultatlistene. – Det var mye snø og vær i området, som skapte tidvis vanskelige forhold, i tillegg har konkurransen vært steinhard og utøverne har kjørt lynfort, forteller Maren.

Raskest av alle kjørte Ola Brennodden Sunde som vant 450km-klassen søndag kveld. Mandag morgen kom Thomas Wærner aller først over målstreken etter sine 650 km, etter ledelse nesten fra start til mål. Han holdt spenningen oppe over lang tid og hadde «Kongen av Femundløpet» Robert Sørlie pustende i nakken store deler av veien. – Dette ga Appetitt seier i begge klasser, og i tillegg ble Thomas Wærner Norgesmester i langdistanse hundekjøring, forteller Maren. Robert Sørlig kjørte for øvrig sitt 30. Femundløp av 30 mulige.

I tillegg til seier i begge klasser kom Thomas sin handler, Sivert Kjøsnes inn til en fantastisk 3. plass i F650 og tok bronse. I F650 tok 19 år gamle Hanna Lyrek en strålende 8. plass og Roar Kvilvang ble nummer 12. I F450 tok Per Morten Brennodden fjerdeplass og Marit Beate Kasin ble nummer 15.

Foto: Maren Dahl

Foto: Maren Dahl

Flottere, friskere og gladere med krill

Denne uken sender Felleskjøpet en reklamefilm på TV2 for det nye Appetitt-fôret. Thomas Wærner har testet det nye fôret og er veldig fornøyd. – Etter ett år med testing av det nye Appetitt-fôret ser hundene mine flottere, friskere og gladere ut, og er bedre trent enn noen gang. For meg er det avgjørende at tørrfôret tilfører hundene alt de trenger av vitaminer og mineraler. Krill gir tydelig rask effekt, og hundene synes fôret er veldig smakfullt. Skal hundene mine prestere på det nivået jeg ønsker, er jeg avhengig av et fôr jeg er trygg på, som er blant det beste man får tak i, uttaler han om fôret.

I forkant ble det også laget en film med Birgitte Næss – en av våre Appetitt-ambassadører som du kan se på Facebook.